,
Декстер
Помаранчевий - хіт сезону
11.22.63

Баффі - переможниця вампірів

Buffy the Vampire Slayer

Баффі - переможниця вампірів
Жанр: Драма, Фантастика
Тривалість: 1 серія ~44 хв.
Країна: США

Режисер: Джосс Відон, Джеймс А. Контнер, Девід Соломон
Актори: Сара Мішель Геллар, Ніколас Брендон, Елісон Хенніген, Ентоні Хед, Джеймс Марстерс, Емма Колфілд, Мішель Трахтенберг, Девід Бореаназ, Харизма Карпентер, Ембер Бенсон, Гіларі Свонк
  8.4/10  
(голосів: 654)
Серіал створено за мотивами однойменного повнометражного фільму 1992 року. Старшокласниця Баффі Саммерс переїжджає з Лос-Анджелеса в містечко Саннідейл. Ніхто не знає, що Баффі не проста школярка, а Обрана, якій судилося битися з демонами, вампірами і силами Зла. Однак це загальне незнання триває недовго, аж до зустрічі Баффі з містером Рупертом Джайлзом, шкільним бібліотекарем, який виявляється особистим Наглядачем Баффі, посланим, щоб тренувати її, допомогти їй стати справжньою переможницею вампірів ...

1-7 сезон українською
  • Баффі - переможниця вампірів
  • Баффі - переможниця вампірів
  • Баффі - переможниця вампірів
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись безкоштовно серіал «Баффі - переможниця вампірів» онлайн
Вам сподобався цей серіал, не пропустіть:

–  Якщо серіал переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо серіал не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися серіал «Баффі - переможниця вампірів». Переглянути серіал «Баффі - переможниця вампірів» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр серіалу «Баффі - переможниця вампірів» - Драма, Фантастика. Хочемо звернути увагу, що всі серіали онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути серіал Баффі - переможниця вампірів онлайн. Ви хочете подивитись серіал Баффі - переможниця вампірів онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду серіалу Баффі - переможниця вампірів онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний серіал Баффі - переможниця вампірів представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися серіал Баффі - переможниця вампірів на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки серіалів в інтернеті. Якщо ж серіал Баффі - переможниця вампірів не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді серіалу - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду серіалу Баффі - переможниця вампірів онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться серіали досхочу і у будь-який час.

.
Моє чуже життя
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Безсоромні
Знебожені
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
У розділі серіали Ви маєте можливість у будь-який час дивитись серіали онлайн. Каталог онлайн серіалів поповнюються майже щодня. Для Вас - кращі іноземні серіали, російські серіали, нові серіали 2017-2018 року, які можна переглянути безкоштовно і без реестрації. Всі серіали мають якісне зображення та звук для приємного перегляду. Не знаєте, що подивитись? Ознайомтесь з категорією Серіали Top50 де представлені кращі рейтингові серіали за оцінками користувачів сайту. Приємного перегляду!