,
Постукай в мої двері
Всі жінки відьми
Табу

Фінальний сезон «Гри престолів» може вийти пізніше ніж було заплановано

Фінальний сезон «Гри престолів» може вийти пізніше ніж було заплановано Фінальний сезон «Гри престолів» може вийти пізніше ніж було заплановано Фінальний сезон «Гри престолів» може вийти пізніше ніж було заплановано Фінальний сезон «Гри престолів» може вийти пізніше ніж було заплановано
Керівник відділу візуальних ефектів Джо Бауер озвучив перед пресою нову дату виходу фінального сезону «Гри престолів». Швидше за все, за словами Бауера, це буде червень 2019 року.

«Творці «Гри престолів» планують висунути серіал на премію «Еммі» у 2020 році, а не у 2019-му. Щоб отримати право бути номінованим, серіал повинен вийти у проміжку між 1 червня 2019-го і 31 травня 2020 року», - заявив Бауер.

Хоча, рівно місяць тому була інша інформація. Тоді президент телеканалу HBO Кейсі Блойс повідомив, що останній восьмий сезон «Гри престолів» може вийти у першій половині 2019 року. Його заява повністю збігається зі словам акторки Мейсі Вільямс: «Ми закінчуємо у грудні, і перший епізод вийде в ефір у квітні 2019 року. Дуже багато всього увійшло у фінальну версію. Ви б не захотіли поспішати в цьому сезоні».

Дату релізу сьомого сезону HBO розкрив під час спеціальної онлайн-трансляції, зробивши з оголошення подію, за якою стежили по всьому світу. Найімовірніше, що для останнього сезону канал влаштує щось подібне.

Крім того, Джо Бауер повідомив, що зйомки пілота приквела «Гри престолів», дія якого розгорнеться за тисячі років до подій оригінального шоу, почнуться у лютому. Сценарій серіалу пише Джейн Голдман, яка працювала над фільмами «Зоряний пил», «Пипець», «Люди Ікс: Перший клас», а також обома частинами «Kingsman».

Нагадаємо, що останній сезон буде складатися з шести епізодів, на кожен з яких було витрачено більше 15 мільйонів доларів. Весь сезон обійшовся HBO приблизно в 90 - 100 мільйонів доларів. Такі витрати можна порівняти з широкоекранними блокбастерами. Зі слів Софі Тернер, виконавиці ролі Санси Старк, у восьмому сезоні на глядачів чекає багато зради, війн та небезпек і він буде ще більш кривавим, ніж усі попередні.

Також канал опублікував ролик з майбутніми проектами, серед яких нові сезони серіалів «Двійка», «Велика маленька брехня», «Справжній детектив» та інші. У ролику присутні і кадри з «Гри престолів».
18666
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Рання пташка
Розчарування
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно