,
Шерлок
Люцифер
Маніяк

Баррі Дженкінс екранізує бестселер Колсона Вайтхеда

Баррі Дженкінс екранізує бестселер Колсона Вайтхеда Баррі Дженкінс екранізує бестселер Колсона Вайтхеда Баррі Дженкінс екранізує бестселер Колсона Вайтхеда
Баррі Дженкінс зніме для компанії Amazon телесеріал «Підземна залізниця» (The Underground Railroad).

Серіал буде заснований на однойменній книзі нью-йоркського письменника Колсона Вайтхеда, яка була розпродана в Америці тиражем понад 825 тисяч примірників. Твір увійшов до списку бестселерів за версією New York Times, а також став лауреатом Національної книжкової премії США в категорії «Художня література».

Дія роману відбувається напередодні Громадянської війни в США. За сюжетом темношкіра рабиня Кора, ставши ізгоєм навіть серед своїх, вирішується на втечу і потрапляє в таємничу систему під назвою «Підземна залізниця», за допомогою якої раби тікали з південних штатів на Північ. Втікаючи, Кора вбиває білого хлопчика, який намагається її зупинити, і на неї починається полювання.

Виробництвом серіалу займеться компанія Дженкінса Pastel Productions разом з Plan B Entertainment Бреда Пітта. Дженкінс також напише сценарій до проекту.

Кожна серія триватиме 60 хвилин. Точна кількість епізодів і дата прем'єри не уточнюються.

Нагадаємо, що Баррі Дженкінс найбільш відомий завдяки своїм повнометражним картинам «Ліки від меланхолії» і «Місячне сяйво». Остання стрічка отримала три премії «Оскар», в тому числі в номінації «Кращий фільм». Нещодавно Дженкінс закінчив роботу над екранізацією роману Джеймса Болдуіна «Якби Бійл-Стріт могла заговорити».
43965
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Теорія великого вибуху
Діагноз - майже не закохані
Царство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно