,
Друзі
Касл
Стародавні

Рейтинг Empire: 20 найкращих фільмів 2018 року

Рейтинг Empire: 20 найкращих фільмів 2018 року Рейтинг Empire: 20 найкращих фільмів 2018 року Рейтинг Empire: 20 найкращих фільмів 2018 року Рейтинг Empire: 20 найкращих фільмів 2018 року
Журнал Empire традиційно підвів підсумки року, що минає і опублікував список 20 найкращих фільмів року.

Перше місце у рейтингу зайняв супергеройський блокбастер Marvel «Месники: Війна нескінченності». На другому місці шпигунський екшн «Місія Неможлива: Фолаут» з Томом Крузом, який вже в шосте зіграв роль головного героя суперагента Ітана Ханта. Хорор-проект Джона Красински «Тихе місце» про сім'ю фермерів, які намагаються вижити в обстановці, коли не можна видавати ніяких звуків, зайняв третій рядок рейтингу.

Четверте місце віддали кримінальній драмі «Три білборди за межами Еббінга, штат Міссурі», за яку Френсіс МакДорманд і Сем Роквелл отримали по бажаній статуетці «Оскар». І нарешті п'ятірку замикає ще один блокбастер Marvel - «Чорна пантера».

Повний список 20 найкращих фільмів виглядає так:

1. «Месники: Війна нескінченності»
2. «Місія Неможлива: Фолаут»
3. «Тихе місце»
4. «Три білборди за межами Еббінга, штат Міссурі»
5. «Чорна пантера»
6. «Перша людина»
7. «Леді Птаха»
8. «Зірка народилася»
9. «Примарна нитка»
10. ««Чорний куклукскланівець»
11. «Менді»
12. «Рома»
13. «Реінкарнація»
14. «Острів собак»
15. «Анігіляція»
16. «Холодна війна»
17. «Коко»
18. «Не залишай слідів»
19. «Тебе ніколи тут не було»
20. «Я, Тоня»

До кінця року залишилося ще два місяці, і у грудні редакція Empire оновить ці списки, якщо наприкінці року вийдуть фільми, які змусять про себе говорити.
7639
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Пуститися берега
Декстер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно