,
Дракони: Захисники Тупу
Останнє королівство
Кохання напрокат

Студія Marvel анонсувала нові фільми про супергероїв

Студія Marvel анонсувала нові фільми про супергероїв Студія Marvel анонсувала нові фільми про супергероїв Студія Marvel анонсувала нові фільми про супергероїв
Президент компанії Marvel Studios Кевін Файгі оголосив дати прем'єр нових проектів, що належать до так званої «третьої фази» пригодницьких фільмів від Marvel.

Список виглядає наступним чином:

6 травня 2016 - «Перший месник: Велике протистояння» (Captain America: Civil War)
4 листопада 2016 - «Доктор Стрендж» (Doctor Strange)
5 травня 2017 - «Вартові Галактики 2» (Guardians of the Galaxy 2)
28 липня 2017 - «Тор: Рагнарек» (Thor: Ragnarok)
3 листопада 2017 - «Чорна пантера» (Black Panther)
4 травня 2018 - «Месники: Війна нескінченності. Частина 1» (Avengers: Infinity War Part 1)
5 липня 2018 - «Капітан Марвел» (Captain Marvel)
2 листопада 2018 - «Надлюди» (Inhumans)
3 травня 2019 - «Месники: Війна нескінченності. Частина 2» (Avengers: Infinity War Part 2)

На прес-конференції, що пройшла у Лос-Анджелесі, Кевін Файгі також представив актора, який зіграє Чорну пантеру. Це 37-річний Чедвік Боузман, відомий за ролями у фільмах «42» та «Джеймс Браун: Шлях нагору». Крім того, стало відомо, що героїнею фільму «Капітан Марвел» стане Керол Денверс, перша супержінка від Marvel.

Додамо, що на сьогоднішній моменту у рамках кіновсесвіту Marvel вийшло десять фільмів, починаючи з блокбастера 2008 року «Залізна людина». Загальні збори всіх десяти картин по всьому світу перевищують 7 мільярдів доларів. Фантастичний екшн «Месники» займає третій рядок у списку найкасовіших фільмів всіх часів, «Залізна людина 3» - на шостому місці.
14252
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Моє чуже життя
Всі жінки відьми
Гострі козирки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно