,
Декстер
Останнє королівство
Гра престолів

Сет Роген зніметься в новому проекті Sony Pictures

Сет Роген зніметься в новому проекті Sony Pictures Сет Роген зніметься в новому проекті Sony Pictures Сет Роген зніметься в новому проекті Sony Pictures
Сет Роген виконає головну роль в новій поки що безіменній комедії від студії Sony Pictures.

Головний герой стрічки - Гершель Грінбаум, переживає не найкращі часи. У 1918 році, мріючи про безбідне життя для своєї сім'ї, він переїжджає до Америки. Одного дня, працюючи на фабриці, Гершель падає в чан з маринованими огірками і знаходиться там протягом ста років. Маринад зберігає його в ідеальному стані, і герой опиняється в сучасному Брукліні таким же молодим, як і століття тому. Намагаючись відшукати свою сім'ю, він з жахом виявляє, що його єдиним живим родичем виявляється його правнук Бен Грінбаум, тихий програміст, абсолютно не схожий на свого прадіда. Обох Грінбаумів зіграє Роген.

Саймон РічСімпсони», «Думками навиворіт») напише сценарій на основі свого оповідання, опублікованого в журналі New Yorker.

Режисерське крісло може зайняти Брендон Трост, який раніше працював разом з Рогеном в якості оператора над стрічками «Це кінець», «Сусіди», «Сусіди 2» і «Горе-творець».

Зйомки картини почнуться в Піттсбурзі в жовтні 2018 року.

Нагадаємо, що нещодавно Сет Роген закінчив зйомки в комедії «Фларскі» та озвучив бородавочника Пумбу в ремейку «Короля Лева», режисером якого виступив Джон ФавроКнига джунглів», «Орвіл»).
4549
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Чорний список
Майстри сексу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно