,
Сліпа зона
Відкриття відьом
Сини Анархії

Ештон Катчер зіграє Стіва Джобса

Ештон Катчер зіграє Стіва Джобса Ештон Катчер зіграє Стіва Джобса Ештон Катчер зіграє Стіва Джобса
Після смерті одного із засновників компанії Apple Стіва Джобса інтерес до його персони не зникає. Насичена біографія талановитого підприємця і новатора приваблює багатьох діячів кіноіндустрії. Так, в минулому році студія Sony Pictures анонсувала стрічку про Стіва Джобса на основі бестселера Волтера Айзексона, а недавно стало відомо про ще один схожий проект. Зйомки незалежного біографічного фільму «Джобс» розпочнуться в травні поточного року. Головну роль виконає Ештон Катчер.

Ештон Катчер успішно працює в комедійному жанрі, але продюсери, як і раніше бачать в ньому великий потенціал драматичного актора.

Режисером картини виступить Джошуа Майкл Штерн, відомий по трагікомедії «Вирішальний голос» з Кевіном Костнером. Стрічка розповість про непростий шлях Стіва Джобса, про те, як норовливий хіпі перетворився на засновника найбільшої корпорації. Ештон Катчер недарма був затверджений на головну роль - важко не помітити його разючу подібність з молодим Джобсом. Зараз актор відпочиває перед зйомками нового сезону ситкому «Два з половиною чоловіки», де він замінив Чарлі Шина в одній з головних ролей, коли актора звільнили через скандальну поведінку. Поки у Катчера немає інших запланованих проектів на 2012 рік. Цілком можливо, що в стрічці «Джобс» по-новому розкриється його драматичний талант, і вона стане однією з ключових робіт в його кар'єрі. Саме так сталося з фантастичним трилером «Ефект метелика», де Катчер зіграв людину, здатну змінювати своє майбутнє. Фільм отримав невисокі оцінки критиків, але завоював велику популярність у глядачів, які перестали сприймати Катчера виключно як комедійного актора.

Залишається тільки гадати, кого затвердять на роль Джобса в більш масштабному проекті, картини студії Sony Pictures. До початку зйомок ще далеко - стрічка знаходиться на стадії адаптації сценарію. Роботу веде Аарон Соркін, нагороджений «Оскаром» за сценарій драми «Соціальна мережа». З Джобсом його пов'язувала дружба, і свого часу Соркін відмовився від пропозиції Стіва написати сценарій для одного з мультфільмів студії Pixar. Тепер же у Соркіна з'явилася можливість розповісти про друга і колегу, таким, яким він був насправді.
2808
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Полдарк
Цілком Таємно
Останнє королівство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно