,
Нескінченне кохання
Пригоди Джекі Чана
Полдарк

Емма Вотсон зіграє в комедії про кінець світу

Емма Вотсон зіграє в комедії про кінець світу Емма Вотсон зіграє в комедії про кінець світу Емма Вотсон зіграє в комедії про кінець світу
Емма Вотсон з'явиться в камео в новій комедії Сета Рогена і Івена Голдберга «Кінець світу». У цьому проекті всі грають самих себе: компанію Еммі складуть сам Роген, Джей Барушель, Джеймс Франко, Джона Хілл, Денні МакБрайд, а також Джейсон Сігел і Девід Крумхольц.

«Кінець світу», раніше відомий як «Апокаліпсис», з'явився як розвиток короткометражки «Джей і Сет проти апокаліпсису», в якій Роген і Барушель грали самих себе, що опинилися в квартирі під час кінця світу. Там обстановка усередині квартири швидко загострювалася завдяки перепалок двох приятелів. Тепер Сет Роген покликав в повнометражний фільм безліч друзів і колег, які за сюжетом виявляються в лос-анджелеських апартаментах Джеймса Франко перед обличчям всесвітньої катастрофи. Натякають, що вижити вдасться не всім.

Емма Вотсон зараз як раз в Лос-Анджелесі: знімається в новому фільмі Софії Копполи The Bling Ring. А влітку повинні початися зйомки «Твого голосу у мене в голові», де Вотсон зіграє британську журналістку Емму Форест, яка намагається впоратися з депресією. Для зірки франшизи про Гаррі Поттера «Кінець світу» стане першою повнометражною комедією в фільмографії.

Сценарій до «кінця світу» написали сам Роген і Голдберг, вони ж разом виступають режисерами апокаліптичної комедії. Зйомки вже почалися, а вихід фільму запланований на червень 2013 року.
4599
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пані Фазілет і її доньки
Гра престолів
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно