,
Тихий океан
Крила кохання
Край «Дикий Захід»

Брайан Кренстон зніметься в міні-серіалі «Ваша честь»

Брайан Кренстон зніметься в міні-серіалі «Ваша честь» Брайан Кренстон зніметься в міні-серіалі «Ваша честь»
Американський актор Брайан Кренстон зіграє головну роль в драматичному міні-серіалі «Ваша честь» (Your Honor).

Дія нового пректу розгорнеться в Новому Орлеані. За сюжетом, син шановного судді, якого зіграє Кренстон, насмерть збиває людину і тікає з місця злочину. Батькові втікача доводиться втрутитися в справу, і він виявляється залучений в «авантюру, повну брехні і неможливих рішень».

Ідею міні-серіалу придумали автори політичної драми «Хороша дружина» Роберт і Мішель Кінг, а також британський сценарист Пітер МоффатОдного разу вночі»). Моффат напише сценарій кількох серій і стане шоураннером проекту.

«Ваша честь» буде складатися з десяти епізодів. Поки що дата прем'єри невідома, зйомки серіалу почнуться у другій половині 2019 року.

Брайан Кренстон відомий перш за все як виконавець ролі Волтера Вайта в серіалі «Пуститися берега», за яку він отримав кілька «Еммі» і «Золотий глобус». У 2016 році актора номінували на «Оскар» за фільм «Трамбо».
1935
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Султан мого серця
Таємниці Ґравіті Фолз
Друзі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно