,
Чорні вітрила
Абатство Даунтон
Баффі - переможниця вампірів

Ліам Нісон стане «Чесним злодієм»

Ліам Нісон стане «Чесним злодієм» Ліам Нісон стане «Чесним злодієм» Ліам Нісон стане «Чесним злодієм»
Номінант на премію «Оскар» Ліам Нісон прийме участь в новому екшн-трилері «Чесний злодій» (Honest Thief).

У центрі сюжету картини виявиться грабіжник банків Том Картер, який орендував банківський сейф, щоб приховати свої накрадені заощадження. Одного разу злочинець закохується в співробітницю сховища і вирішує здатися владі, щоб спокутувати свої гріхи перед суспільством. Однак план Картера покінчити з колишнім життям йде прахом, коли його справу передають корумпованому агенту ФБР.

Ліам НісонСписок Шиндлера») постане в образі совісного грабіжника, а даму серця головного героя зіграє зірка серіалу «13 причин чому» Кейт Волш.

За даними видання Deadline, роль агента може дістатися Джею Кортні («Джек Річер», «Нескорений»), з яким в даний момент ведуться перемовини. У фільмі також з'являться Джеффрі РайтКазино Рояль», «Край «Дикий Захід») і Джеффрі Донован («Метод Хітча»).

Сценарій пише Стів Олріч. Режисером картини виступить Марк ВільямсОзарк»)

Зйомки стартують у Бостоні в листопаді 2018 року.

Нагадаємо, що цього року з Ліамом Нісоном вийшов кримінальний трилер «Пасажир», в якому актор зіграв головного героя - страхового агента Майкла Вульріха. У 2019 планується вихід двох фільмів з його участю - кримінальної драми Стіва МакКвіна «Вдови» та комедійного вестерна братів Коен «Балада Бастера Скраггса».
2259
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Цілком Таємно
Полдарк
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно