,
Ми - такі
Чужоземка
Хороший лікар

Джейсон Стетхем зіграє головну роль у новому трилері

Джейсон Стетхем зіграє головну роль у новому трилері Джейсон Стетхем зіграє головну роль у новому трилері
Зірка бойовиків Джейсон Стетхем підписав контракт на головну роль у новому, поки що безіменному екшн-трилері.

Дія фільму відбуватиметься в Гонконзі. Стетхем зіграє британського експата, який об'єднує зусилля з китаянкою, високопоставленим офіцером місцевої розвідки. Разом їм належить розкрити справу про викрадення, яке може призвести до масштабних наслідків.

Сценарій картини написав Курт Віммер, режисер фільмів «Еквілібріум» і «Ультрафіолет», а також автор стрічок «Законослухняний громадянин», «Королі вулиць», «Солт» і ремейка «Згадати все». В даний момент йдуть пошуки режисера, який візьметься за постановку картини.

Продюсувати трилер будуть Стів Чесмен, Гонгмінг Кай і Жюльен Фавр. Зйомки картини стартують восени 2016 року і пройдуть в Китаї та Європі.

Нагадаємо, що цього року вийшлі два фільми за участю Джейсона Стетхема: кримінальний трилер «Форсаж 7» і комедійний бойовик «Шпигунка». У 2016 році актора можна буде побачити в сиквелі «Механіка», де він з'явиться в компанії Джессіки Альби, Томмі Лі Джонса і Мішель Йео.

13553
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Полдарк
Маніяк
Касл
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно