,
Знебожені
І мертві підуть
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

Гері Олдман зіграє в трилері про таємничий корабель

Гері Олдман зіграє в трилері про таємничий корабель Гері Олдман зіграє в трилері про таємничий корабель
Британський актор Гері Олдман зіграє головну роль в містичному трилері «Мері» (Mary).

Сюжет картини розгортатиметься навколо старого корабля, який сім'я головного героя купила на аукціоні. Однак, як з'ясовується під час виходу у відкрите море, корабель зберігає в собі такі секрети, про які ті навіть не підозрювали.

Сценарій до стрічки написав Ентоні Джазвінскі («Мілина»), а режисером призначений Майкл ГоїАмериканська історія жаху», «Менталіст»).

Фінансуванням і продюсуванням картини займуться компанії Tucker Tooley Entertainment і Entertainment One. Зйомки фільму повинні розпочатися в Алабамі вже цього місяця.

Нагадаємо, що в 2017 році за участю Олдмана вийшло дві стрічки - фантастична мелодрама «Космос між нами» та комедійний бойовик «Охоронець кілера». На початку наступного року актора можна буде побачити в ролі прем'єр-міністра Великобританії Вінстона Черчилля в біографічній драмі Джо Райта «Темні часи», яку називають однією з фаворитів нинішнього оскарівського сезону.
8332
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Грімм
Стародавні
Безсоромні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно