,
Сини Анархії
Величне століття. Роксолана
Теорія великого вибуху

Творець «Таємниць Ґравіті Фолз» зніме для Netflix нові мультсеріали

Творець «Таємниць Ґравіті Фолз» зніме для Netflix нові мультсеріали Творець «Таємниць Ґравіті Фолз» зніме для Netflix нові мультсеріали
Чудова новина для всіх фанатів «Таємниць Ґравіті Фолз» (Gravity Falls) - мультсеріалу, в якому близнюки Діппер і Мейбл розслідують різні дивні події в глухому містечку. Як повідомляє онлайн-ресурс io9, творець шоу Алекс Хірш (ще він озвучив сварливого діда Стена) уклав угоду з Netflix.

У короткому прес-релізі говориться, що стрімінговий сервіс планує співпрацювати з талановитим художником-мультиплікатором і сценаристом протягом багатьох років. Сам же Хірш взявся за роботу, щоб зняти для Netflix не тільки новий серіал, але і кілька повнометражних анімаційних фільмів.

Подейкують, що таким чином Netflix намагається закріпитися на ринку дорослої анімації після успіху двох нових проектів: пригодницького бойовика «Кастлванія» (Castlevania) Воррена Елліса, заснованого на відеогрі Konami Castlevania III: Dracula's Curse, і нового шедевру Метта Ґрейнінґа - «Розчарування» (Disenchantment ). Основна мета - не дозволити новонародженому конкуренту онлайн-кінотеатру Disney Play захопити значну частку ринку. Надалі сервіс збирається створити цілий підрозділ, очолить який Алекс Хірш.
15850
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Футурама
Доктор Хаус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно