,
Чужоземка
Постукай в мої двері
Закон і порядок. Спеціальний корпус

Джаред Лето зіграє в кримінальному трилері про якудзу

Джаред Лето зіграє в кримінальному трилері про якудзу Джаред Лето зіграє в кримінальному трилері про якудзу
Володар «Оскара» Джаред Лето виконає головну роль у кримінальному трилері «Аутсайдер» (The Outsider) ...

Дія стрічки відбуватиметься одразу після закінчення Другої світової війни в окупованій американськими військами Японії. Лето зіграє роль військовослужбовця, який опиняється в японській в'язниці. Сусід по камері, один з бойовиків якудзи, допомогає йому здійснити втечу. На волі герою доведеться погасити свій борг, зіткнувшись з небезпечним і жорстоким кримінальним світом японської мафії.

Сценарій картини пише автор бойовика «День взяття Бастилії» Ендрю Болдвін. Постановкою стрічки займеться датський режисер Мартін Зандвліет.

Зйомки фільму, який курують студії Waypoint Entertainment і Linson Entertainment, стартують восени 2016 року.

Нагадаємо, що Джареда Лето глядачі зможуть побачити в ролі Джокера у фільмі «Загін самогубців», прем'єра якого відбудеться у серпні цього року.
8133
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Доктор Хаус
Сини Анархії
Таємниці Ґравіті Фолз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно