,
Тихий океан
Як козаки...
Відьми Іст-Енду

Роберт Кіркман запустить кілька серіалів про кінець світу

Роберт Кіркман запустить кілька серіалів про кінець світу Роберт Кіркман запустить кілька серіалів про кінець світу Роберт Кіркман запустить кілька серіалів про кінець світу
Автор коміксів і виконавчий продюсер зомбі-хорору «І мертві підуть» Роберт Кіркман оголосив про запуск телепроекту «П'ять років» (5 Year).

Новий проект Кіркмана розповість історію п'яти останніх років людства перед тим, як Землю знищить астероїд. Під цією назвою випустять кілька серіалів, які будуть зніматися в різних країнах і різними мовами, з місцевими акторами і шоураннерами. За задумом, події будуть розгортатися в одному всесвіті, але кожен з цих серіалів буде мати свій сюжет і своїх персонажів.

Компанія Skybound Entertainment, що належить Кіркману, вже уклала угоди на виробництво в Латинській Америці, Італії, Німеччині, Великобританії, Індії, Китаї та Кореї, проте скільки саме буде серіалів інформації поки що немає.

«Наша головна мета в Skybound — це підтримувати творчі таланти та створювати для них платформу, де вони зможуть розповідати захоплюючі історії. «П'ять років» — унікальний випадок. Цей проект дасть нам можливість побачити, як сценаристи і режисери з усього світу будуть втілювати в життя сюжети, засновані на одній і тій же ідеї», - зазначив Роберт Кіркман.

Сам Кіркман займе пост одного з виконавчих продюсерів, а за виробництво відповідатимуть Skybound і телекомпанія Entertainment One, що займається дистрибуцією серіалу «І мертві підуть» за межами США.

Хто саме буде знімати і коли почнеться повноцінна робота над серіалами поки невідомо.
1985
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гра престолів
Ми - такі
Еш проти Зловісних Мерців
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно