,
Стародавні
Як козаки...
Якось у казці

Джаред Лето готовий зіграти Джокера

Джаред Лето готовий зіграти Джокера Джаред Лето готовий зіграти Джокера
Джаред Лето веде перемовини з компанією Warner Bros. про участь в екранізації коміксу «Загін самогубців» (Suicide Squad).

Сюжет нового фільму будується навколо суперзлодіїв, яким уряд вирішує дати шанс на спокуту. Новоспеченій команді, в яку ввійдуть - Дедшот, Бейн, Капітан Бумеранг, Харлі Квін, Отруйний плющ та інші персонажі DC, доведеться не тільки об'єднатися для виконання секретної місії, але і постаратися залишитися в живих.

Джаред Лето зіграє у фільмі роль Джокера, яка спочатку була запропонована Райану Гослінгу, але той відмовився, не бажаючи вплутуватися в тривалі стосунки зі світом коміксів. З бойовиком пов'язують також імена Тома Харді, Вілла Сміта, Марго Роббі і Джессі Айзенберга, який з'явиться в картині в образі Лекса Лютера.

Постановкою стрічки займеться Девід Ейр, режисер бойовиків «Лють» і «Королі вулиць». В прокат фільм вийде 4 серпня 2016 року.

Нагадаємо, що востаннє Джокера на великих екранах ми бачили в «Темному лицарі». В образі лиходія постав Хіт Леджер, який отримав за роль у фільмі посмертний «Оскар».
6586
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американська історія злочинів
Помаранчевий - хіт сезону
Чорний список
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно