,
Коломбо
Чорний список
Гострі козирки

Марго Роббі зіграє в екранізації роману Метта Раффа

Марго Роббі зіграє в екранізації роману Метта Раффа Марго Роббі зіграє в екранізації роману Метта Раффа
Марго Роббі зіграє головну роль у психологічному трилері «Погані мавпи» (Bad Monkeys).

Фільм буде заснований на однойменному романі американського письменника Метта Раффа. Головна героїня книги, заарештована за звинуваченням у вбивстві Джейн Шарлотта, стверджує, що є членом секретної організації, яка бореться зі злом, і працює в департаменті по остаточному усуненню невиправних персон, так званих «поганих мавп». Через ці зізнання вона опиняється в психіатричній лікарні, де піддається багатьом годинам випробувань, перевірок і допитів фахівців. Можливо, Джейн божевільна, чи просто бреше? Або ж вона веде якусь іншу гру?

Виробництвом картини для студії Universal Pictures займеться компанія Bluegrass Films, продюсерами від якої виступлять Скотт Стубер, Ділан Кларк і сама Марго Роббі.

Нагадаємо, що нещодавно шанувальники кіно могли побачити Марго Роббі в ролі Джейн в пригодницькому блокбастері «Легенда про Тарзана». А незабаром на екрани вийде кінокомікс «Загін самогубців», в якому актриса також зіграла одну з ключових ролей.
7360
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Люцифер
Відьми Іст-Енду
Пуаро Агати Крісті
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно