,
Брати по зброї
Гріфіни
Відкриття відьом

Sony зніме мультфільм з Марго Роббі

Sony зніме мультфільм з Марго Роббі Sony зніме мультфільм з Марго Роббі
Зірка фільму «Загін самогубців» Марго Роббі погодилася на участь в створенні мультфільму від компанії Sony. Кіностудія вирішила екранізувати казку британської письменниці Беатріс Поттер під назвою «Кролик Пітер».

Головний герой казки - кролик Пітер - живе в норі зі своєю мамою і трьома сестрами. Всі його думки пов'язані тільки з одним - як би забратися в сад до містера МакГрегора і вкрасти фрукти і овочі, які там ростуть.

Поки невідомо, кого озвучить Марго Роббі. Відомо тільки, що кролик Пітер заговорить голосом американського телеведучого Джеймса Кордена, автора казки Беатріс Поттер озвучить Роуз Бірн, а лиходія-садівника містера МакГрегора - актор Донал Ґлісон.

Для створення анімацій Sony запросила співробітників австралійської студії Animal Logic.
5715
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Декстер
Стародавні
Помаранчевий - хіт сезону
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно