,
Злі пташки
Знебожені
Чужоземка

«Вовк з Волл-стріт» знайшов собі подругу

«Вовк з Волл-стріт» знайшов собі подругу «Вовк з Волл-стріт» знайшов собі подругу «Вовк з Волл-стріт» знайшов собі подругу
Зірка серіалу «Пен Американ» Марго Роббі скоро отримає широку популярність: австралійська актриса зіграє головну жіночу роль у драмі Мартіна Скорсезе «Волл-стріт» з Леонардо ДіКапріо. У фільмі також зайняті Джона Хілл і Жан Дюжарден.

Нагадаємо, що фільм стане екранізацією однойменного роману Джордана Белфорт.

Багато голлівудських акторок мітили на роль дружин Белфорта, якого якраз і зграє ДіКапріо, але пощастило лише двом дівчатам. Першу дружину героя зіграє Крістін Міліоті. Деніз Белфорт - американка, італійського походження, працювала перукарем і розлучилася з чоловіком, не витримавши його постійних зрад.

Марго Роббі дісталася роль другої дружини Белфорта, Надін. Деякий час тому її могла зіграти Блейк Лайвлі, але зараз цей варіант вже не розглядався. Серед претенденток на роль Надін були Тереза Палмер і Ембер Герд.

Для Роббі роль у фільмі Скорсезе стане путівкою у світ великого кіно. Вона програла кастинг в проект Аківа Голдсман «Зимова казка» і була однією з головних кандидаток на головну жіночу роль в оновленій версії «Черепашок-ніндзя», але оскільки виробництво фільму відкладено, Марго отримала можливість спробувати себе в картину з ДіКапріо.
3826
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американська історія злочинів
Еш проти Зловісних Мерців
Сімпсони
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно