,
Чужоземка
І мертві підуть
Баффі - переможниця вампірів

Марго Роббі постане в образі грабіжниці банку

Марго Роббі постане в образі грабіжниці банку Марго Роббі постане в образі грабіжниці банку
Актриса Марго Роббі зіграє головну жіночу роль в трилері «Світ мрій» (Dreamland).

Дія стрічки розгортатиметься в 1930-і роки. Головний герой - 15-річний хлопчина, щоб врятувати від розорення ферму своєї сім'ї, намагається зловити грабіжницю банку і отримати за це винагороду. Йому вдається випередити ФБР та місцевих поліцейських і знайти злочинницю, але виявивши її, герой розуміє, що вона зовсім не та, ким її виставляють представники влади.

Сценарій картини написав Ніколаас Цварт («Рівердейл»). Режисерське крісло займе Майлз Джоріс-Пейрафіт.

Крім головної ролі у картині Роббі виступить продюсером разом зі своїми колегами з компанії LuckyChap Entertainment Томом Акерлі і Джоусом Макнамарою.

У минулому році Марго Роббі можна було побачити у фільмах «Загін самогубців» і «Легенда про Тарзана». Зараз актриса зайнята в проекті Крейга Гіллеспі «Я, Тоня» про життя скандально відомої фігуристки Тоні Хардінг.

7171
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сини Анархії
Знебожені
Захисники
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно