,
Дракони: Захисники Тупу
Безсоромні
І мертві підуть

Шоу «Пуститися берега» повертається на екрани

Шоу «Пуститися берега» повертається на екрани Шоу «Пуститися берега» повертається на екрани Шоу «Пуститися берега» повертається на екрани
Творець і шоураннер «Пуститися берега» Вінс Гілліган працює над повнометражним фільмом за оригінальним телешоу. Проект повинен стати самостійною частиною всесвіту серіалу «Пуститися берега», а не приквелом чи продовженням.

Портал «Albuquerque Journal» з'ясував назву і опис картини: фільм отримав робочу назву «Greenbrier» і розповість про «викрадену людину, що шукає свободу». Невідомо, чи повернуться Брайан Кренстон та Аарон Пол до своїх ролей, зараз продюсери ведуть перемовини з акторами.

Проектом займається Sony Pictures. Ще в липні цього року Вінс Гілліган уклав угоду на три роки з Sony Pictures Television.

Зйомки пройдуть в Альбукерке з листопада 2018 року по лютий 2019. Точна дата виходу фільму поки невідома.

«Пуститися берега» - один з найуспішніших серіалів в історії телебачення. Він виходив на каналі AMC з 2008 по 2013 рік. Телешоу розповідає про вчителя хімії Волтера Вайта, у якого діагностували рак легенів. Щоб забезпечити після смерті свою сім'ю, Волтер разом з колишнім учнем Джессі починають варити і продавати метамфетамін.

За роки існування, серіал отримав безліч нагород, серед яких 16 премій «Еммі», два «Золотих глобуса», 5 премій Гільдії кіноакторів США і 6 премій Гільдії сценаристів США. Також телешоу потрапило в «Книгу рекордів Гіннесса» як серіал з найвищим рейтингом на сайті Metacritic - 99 балів з 100.

У 2015 році на хвилі успіху стартував спін-оф серіалу «Краще подзвоніть Солу» з Бобом Оденкірком у головній ролі.
2702
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Еш проти Зловісних Мерців
Американська історія злочинів
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно