,
Краще подзвоніть Солу
Постукай в мої двері
Гострі козирки

Мультсеріал «Розчарування» продовжено на третій і четвертий сезони

Мультсеріал «Розчарування» продовжено на третій і четвертий сезони Мультсеріал «Розчарування» продовжено на третій і четвертий сезони
Анімаційний серіал Метта Ґрейнінґа «Розчарування», що вийшов у серпні цього року, отримав від Netflix «зелене світло» на розробку ще двох 10-серійних сезонів - третього і четвертого.

Критики поставилися до нового проекту в цілому прихильно. Глядацькі рейтинги Netflix тримає в секреті, проте аналітичному сервісу Nielsen вдалося підрахувати приблизну кількість переглядів. За його даними, за перший вікенд мультсеріал Ґрейнінґа подивилося більше 4 млн осіб.

Другий сезон мультсеріалу «Розчарування» глядачам покажуть у наступному році, третій вийде у 2020-му, а четвертий - у 2021.

Нагадаємо, що події комедійного фентезі для дорослих від автора культових «Сімпсонів» і «Футурами» відбуваються в королівстві «Країна Мрій» (Dreamland), де живуть молода принцеса-алкоголічка Бін, її особистий демон Люци і товариш по чарці ельф Ельфо. Мандруючи країною трійця зустріне на своєму шляху огрів, фей, гарпій, чортів, тролів, морських чудовиськ і безліч звичайних дурнів.
3407
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Царство
Відкриття відьом
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно