,
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Сини Анархії
Південний Парк

Марго Роббі

Марго Роббі Марго Роббі Марго Роббі Марго Роббі Марго Роббі
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Margot Robbie
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 2 липня, 1990 | рак
Місце народження: Голд-Кост, Квінсленд, Австралія
Жанри: Драма, комедія, трилер

Біографія:

Марго Роббі (Margot Elise Robbie) народилася 3 липня 1990 року в австралійському містечку Голд-Кост, в сім'ї фізіотерапевта Сарі Кесслер і фермера Майка Роббі. Все своє дитинство Марго провела на фермі дідуся і бабусі. У 10 років дівчина була далеко не красунею - носила окуляри і брекети на зубах, зате вміла водити трактор і доїти корів. У школі Марго почала підробляти: працювала офіціанткою, помічником кухаря і навіть прибиральницею, щоб зібрати гроші собі на навчання акторської майстерності.

У 17 років Марго переїжджає в Мельбурн, де поступає на акторські курси. Під час навчання їй доводиться несолодко: вона вчиться, бігає на нескінченні кастинги, заробляє собі на життя, продаючи бутерброди. За іронією долі, будучи вже впізнаваною актрисою в Австралії, саме Марго стала обличчям рекламної компанії мережі ресторанів швидкого харчування «Сабвей».

Першою великою вдачею в кар'єрі для Роббі стала роль в серіалі «Сусіди». Цей вже легендарний серіал йде в Австралії з 1985 року, і він став першою сходинкою до успіху для багатьох, тепер вже голлівудських зірок: Рассела Кроу, Гая Пірса, Кайлі Міноуг. Марго протрималася в серіалі три роки в ролі бісексуалки Донни Фрідман. За цю роль актриса отримала 2 номінації престижної австралійської нагороди «Логгі».

У 2011 році вона переїжджає у Лос-Анджелес, щоб підкорити Голлівуд. Незабаром вона отримує роль в серіалі «Пен Американ». Участь в цьому серіалі приносить їй увагу серйозних кіностудій. Марго запрошують у велике кіно.

У 2013 році вона знімається у фільмах «Коханий з майбутнього» і «Вовк з Волл-Стріт», де втілює свою дитячу мрію, знайомство з Леонардо ДіКапріо. На пробах вона просто вразила Скорсезе, коли настільки увійшла в роль, що вдарила ДіКапріо по обличчю під час їх діалогу.

Робота з Мартіном Скорсезе стала переломним етапом у кар'єрі актриси. Про Марго заговорили, її фотографії почали з'являтися на обкладинках глянцевих журналів, а її графік став розписаний буквально по хвилинах.

У 2014 році Марго Роббі разом з Віллом Смітом знялася в авантюрно-кримінальній комедії «Фокус». Це історія про двох шахраїв, які поставили кохання на кон в грандіозній афері. Роббі дісталася роль Джесс - ефектної блондинки, що промишляє дрібними крадіжками. На роль претендувало багато відомих актрис: Емма Стоун, Мішель Вільямс, Джессіка Біл, Роуз Бірн, Крістен Стюарт, але, в кінцевому рахунку, вона дісталася Марго Роббі.

До речі, влітку цього року глядачі знову можут побачити гру талановитої актриси: на екрани вийде два фільми з Марго Роббі - «Загін самогубців» і «Легенда про Тарзана».

Марго Роббі ретельно приховує особисте життя. Відомо, що вона майже рік зустрічається з актором Томом Акерлі. Більш того, австралійські ЗМІ стверджують, що Марго заручилася з коханим і готується до весілля.

Фільмографія:

Сирени Готем-сіті / Gotham City Sirens ... Harley Quinn
Марія - королева Шотландії / Mary Queen of Scots ... Queen Elizabeth I
Жорстокий талант / Violent Talent ... Riley
Marian ... Marian
2018 Я, Тоня / I, Tonya ... Tonya Harding
2018 Молоді хулігани / Larrikins
2016 Кінцева / Terminal ... Annie
2016 Загін самогубців / Suicide Squad ... Dr. Harleen F. Quinzel / Harley Quinn
2016 Легенда про Тарзана / The Legend of Tarzan ... Jane Porter
2016 Репортер / Whiskey Tango Foxtrot ... Tanya Vanderpoel
2015 Гра на пониження / The Big Short ... Margot Robbie
2015 Z - значить Захарія / Z for Zachariah ... Ann Burden
2014 Фокус / Focus ... Jess
2014 Французька сюїта / Suite Française ... Celine Joseph
2013 Вовк з Волл-стріт / The Wolf of Wall Street ... Naomi Lapaglia
2013 Коханий з майбутнього / About Time ... Charlotte
2011 Пен Американ / Pan Am (серіал) ... Laura Cameron
2009 Я бачу тебе / I.C.U. ... Tristan Waters
2008 Віджіланте / Vigilante ... Cassandra
2008 - ... Огляд з Майлсом Барлоу / Review with Myles Barlow (серіал) ... Kelly
2007 - 2011 Відділ вбивств / City Homicide (серіал) ... Caitlin Brentford
1985 Сусіди / Neighbours (серіал) ... Donna Freedman

Нагороди та премії:

Британська академія, 2015 рік
Номінації: Зірка, що сходить

Премія каналу «MTV», 2014 рік
Номінації: Прорив року («Вовк з Волл-стріт»)
13659
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Декстер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.