,
Статус стосунків: усе складно
Невгамовні
Пригоди Джекі Чана

Джареду Лето запропонували роль супергероя

Джареду Лето запропонували роль супергероя Джареду Лето запропонували роль супергероя
Студія Marvel запропонувала Джареду Лето виконати головну роль у пригодницькому фентезі «Доктор Стрендж» (Doctor Strange).

Доктор Стрендж вперше з'явився в коміксах Стена Лі і Стіва Дітко в 1963 році. Спочатку він був обдарованим, хоч і егоїстичним нью-йоркським нейрохірургом Стівеном Стренжем, але потім потрапив в аварію, де загинула його вагітна дружина, а сам він пошкодив руки і не зміг продовжувати кар'єру. Він відправився до знахаря в нетрі Гімалаїв, вивчив магію і повернувся в Нью-Йорк могутнім чаклуном з цілим набором суперздібностей.

Сценарій до фільму написав документаліст Джошуа Оппенхаймер. Постановкою картини займеться Скотт ДерріксонСіністер»).

Нагадаємо, що цього року Джаред Лето отримав «Оскар» за чоловічу роль другого плану у фільмі «Далласький клуб покупців» Жана-Марка Валле. Під час трансляції церемонії талановитий актор висловив свою підтримку українському народу: «Усім, хто дивиться трансляцію премії «Оскар» в Україні, я хочу сказати, що ми підтримуємо вас. Ми тут в той час, коли ви боретеся за те, щоб ваші мрії здійснювалися, щоб ви могли жити тим життям, на яке ви заслуговуєте».
5871
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Сімпсони
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно