,
Флінстоуни
Дракони: Захисники Тупу
Нескінченне кохання

Холлі Беррі зіграє у малобюджетній комедії «Мама»

Холлі Беррі зіграє у малобюджетній комедії «Мама» Холлі Беррі зіграє у малобюджетній комедії «Мама»
Акторка зіграє головну роль в малобюджетній комедії «Мама» (Mother), фінансувати яку буде компанія Entertainment 7. Холлі Беррі також займеться продюсуванням картини разом з Еміліо Феррарі і Вінсом Ціррінціоне.

Головна героїня (Беррі), кинувши свого обранця-гангстера прямо біля вівтаря, пускається навтьоки. Щоб ніхто не запідозрив недобре, втікачка прикидається мамою хлопчика, який випадково зустрівся їй на шляху, але спокійно дотримуватися цього плану їй не вдається.

Зйомки картини, для якої вже підшукують режисера, повинні стартувати на початку наступного року.

Нагадаємо, що в цьому році вийшло дві картини за участю акторки: комедія «Муві 43» та трилер «Тривожний виклик».
3781
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гра престолів
Невгамовні
Пуститися берега
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно