,
Невгамовні
Коломбо
Відьми Іст-Енду

Аль Пачіно зіграє мисливця за нацистами

Аль Пачіно зіграє мисливця за нацистами Аль Пачіно зіграє мисливця за нацистами Аль Пачіно зіграє мисливця за нацистами
Аль Пачіно веде перемовини з Amazon про свою участь в серіалі «Полювання» (The Hunt) від виконавчого продюсера Джордана ПілаПастка»). У разі успішного укладення договору з Пачіно, актор складе компанію Логану Лерману («Лють», «Персі Джексон та Викрадач блискавок»).

Сюжет теледрами заснований на реальних подіях і розповість про групу мисливців за нацистами, які мешкають в Нью-Йорку наприкінці 1970-х років. З'ясувавши, що сотні колишніх високопоставлених нацистських офіцерів живуть серед звичайних людей і збираються заснувати в США Четвертий рейх, головні герої встають на шлях помсти, щоб домогтися правосуддя і зірвати плани військових злочинців.

Лерман зіграє героя на ім'я Джон Хайдельбаум, який намагається знайти таємничого вбивцю, який заліз в його квартиру і позбавив життя його бабусі, а в результаті опиняється в загадковій організації. Пачіно виконає роль його наставника.

Творцем «Полювання» виступає Девід Вейл, він візьме на себе обов'язки шоураннера разом з Ніккі Тоскано («Помста», «Мотель Бейтсів»). Режисерське крісло запропоновано Альфонсо Гомесу-РехонуЯ, Ерл та дівчина, що помирає»).

Дата прем'єри поки не оголошена, проте відомо, що в першому сезоні буде 10 серій. Для Аль Пачіно проект стане першим телешоу, в якому у нього буде постійна роль — до цього він з'являвся тільки в телефільмах і окремих епізодах деяких шоу.
2078
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Баффі - переможниця вампірів
Пуститися берега
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно