,
Південний Парк
Абатство Даунтон
Касл

Мілла Йовович з′явиться у «Світі майбутнього» Джеймса Франко

Мілла Йовович з′явиться у «Світі майбутнього» Джеймса Франко Мілла Йовович з′явиться у «Світі майбутнього» Джеймса Франко
Мілла Йовович підписалася на участь в постапокаліптичному проекті «Світ майбутнього» (Future World).

У центрі сюжету - історія молодого хлопця, який намагається вижити в умовах зруйнованої цивілізації, що пройшла через глобальне потепління, епідемії та війну. Йому належить відправитися в небезпечну подорож, щоб знайти ліки для хворої матері. Допомагати йому буде відданий охоронець: він намагатиметься уберегти хлопця від робота-вбивці, якого нацькував на нього якийсь могутній воєначальник.

Відомо, що у новій драмі Йовович зіграє роль наркобаронесси. Також в картині візьме участь актор і музикант Джордж Льюїс-молодший, який виступає під псевдонімом Twin Shadow.

Ідею проекту подав Джеймс Франко, а Брюс Тьєррі Чунг, Джей Девіс і Джеремі Чунг написали для неї сценарій. Брюс Чанг і Франко сядуть в режисерське крісло, при цьому Джеймс виконає в картині одну з ролей.

Терміни роботи над проектом поки не повідомляються.
7879
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злі пташки
Помаранчевий - хіт сезону
Стріла
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно