,
Грімм
Маніяк
Майстри сексу

Міла Куніс отримала роль у новому фільмі Пола Хаггіса

Міла Куніс отримала роль у новому фільмі Пола Хаггіса Міла Куніс отримала роль у новому фільмі Пола Хаггіса Міла Куніс отримала роль у новому фільмі Пола Хаггіса
Пол Хаггіс в жовтні приступає до зйомок стрічки «Третя людина» за власним сценарієм.

Серед зірок проекту Ліам Нісон і Олівія Вайлд, а на цьому тижні до них приєдналася Міла Куніс. Йдуть переговори з Джеймсом Франко і Кейсі Аффлеком.

Дія фільму буде розвиватися в трьох містах - Римі, Парижі та Нью-Йорку. У центрі сюжету три історії кохання. Ліам Нісон грає журналіста, Олівія Вайлд - автора колонки пліток нью-йоркського видання.

Зйомки картини з бюджетом в 28 мільйонів доларів почнуться в середині жовтня.

Кого саме зіграє Міла Куніс, поки не повідомляється.

Останній раз актрису можна було бачити в комедії «Третій зайвий». Нещодавно Міла підписалася на комедію «Найзлійший чоловік в Брукліні», а також отримала запрошення від Лани і Енді Вачовскі знятися в їхньому новому проекті «Піднесення Юпітер». Навесні цього року Міла Куніс закінчила роботу в трилері Гійома Кане «Кровні зв'язки».

Якщо Джеймс Франко вирішиться на зйомки в «Третій людині», то вони з Куніс вже в четвертий раз з'являться разом у кадрі, не рахуючи короткометражки Джудда Апатоу. Куніс і Франко зіграли безбашенне подружжя в картині Шона Леві «Шалене побачення», знялися в драмі «Дьоготь», а також в багатобюджетній стрічці Сема Реймі «Оз: Великий і жахливий».
3237
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Абатство Даунтон
Знебожені
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно