,
Полдарк
Американська історія злочинів
Стародавні

Ліам Нісон дав згоду на участь у картині Сета Макфарлейна

Ліам Нісон дав згоду на участь у картині Сета Макфарлейна Ліам Нісон дав згоду на участь у картині Сета Макфарлейна
До зіркого складу нового комедійного вестерна Сета МакФарлейна «Мільйон способів загинути на Дикому Заході» приєдналась ще одна голлівудська зірка - Ліам Нісон. Про це повідомляє ресурс The Hollywood Reporter.

Також уточнено сюжет майбутньої картини, який написав Сет МакФарлейн у компанії з Алеком Салькіним і Велслі Вайлдом («Третій зайвий», «Гріфіни»). Боягузливий фермер (МакФарлейн), який одного разу відмовляється від дуелі, після цього втрачає свою дівчину (Аманда Сейфрід), яка тікає від нього до більш сміливого чоловіка. Одного разу в місті з'являється таємнича жінка (Шарліз Терон), роман з якою допомагає героєві здобути хоробрість. Вона буде піддана іспиту, коли повернеться її чоловік - відомий на Дикому Заході бандит. Роль останнього і належить зіграти Ліаму Нісону.

У картині також зніметься Джованні Рібізі («Мисливці на гангстерів»). Початок виробництва картини планується на травень цього року.
3080
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дракони: Захисники Тупу
Лютер
Секс і Каліфорнія
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно