,
Пригоди Джекі Чана
Друзі
Лютер

Ліам Нісон з′явиться в комедії «Третій зайвий 2»

Ліам Нісон з′явиться в комедії «Третій зайвий 2» Ліам Нісон з′явиться в комедії «Третій зайвий 2»
Ліам Нісон зніметься в сиквелі фільму «Третій зайвий», про це повідомив на своїй сторінці в Twitter режисер Сет МакФарлейн.

Поки невідомо, кого саме зіграє Нісон, ймовірно, у нього буде епізодична роль, оскільки зйомки стрічки - у самому розпалі. До речі, актор вже працював з Макфарленом в його комедійному вестерні «Мільйон способів втратити голову». Відомо, що головні ролі в картині «Третій зайвий 2» виконують Марк Волберг і Аманда Сейфрід. Також, до акторського складу фільму приєдналися зірка серіалу «Божевільні» Джон Слеттері та Морган Фрімен, він зіграє роль адвоката плюшевого ведмедя Теда.

Як і у першій частині стрічки - сценарієм, постановкою, а також озвучуванням розпусного ведмедя займеться Сет МакФарлейн.

Прем'єра фільму «Третій зайвий 2» призначена на 26 червня 2015 року. Нагадаємо, що перший фільм про ведмежа Теда вийшов в червні 2012 року і став найприбутковішою оригінальної комедією з рейтингом R в світовому прокаті ( $549,4 млн).

Ліама Нісона зовсім скоро можна буде побачити в трилері Скотта Френка «Прогулянка серед могил», а в наступному році з ним вийде чергова, вже третя за рахунком, «Викрадена», а також він, нарешті, з'явиться в серйозному кіно - «Мовчання» Мартіна Скорсезе.
6962
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сини Анархії
Життя з Луї
Крила кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно