,
Хроніки Шаннари
Султан мого серця
Помаранчевий - хіт сезону

Анімаційна премія «Енні» оголосила переможців

Анімаційна премія «Енні» оголосила переможців Анімаційна премія «Енні» оголосила переможців Анімаційна премія «Енні» оголосила переможців
У Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення 45-ї щорічної премії в галузі анімації «Енні» (Annie Awards).

Анімаційна стрічка «Коко», створена студією Pixar Animation, завоювала головний приз, ставши «кращим повнометражним мультфільмом» 2017 року. Картина про пригоди мексиканського юнака Мігеля в Світі мертвих випередила такі стрічки як «Бебі бос», «Тачки 3», «Нікчемний Я 3» і «Капітан Підштанько». Крім перемоги в головній категорії, «Коко» отримав ще десять нагород, включаючи премії за кращу режисуру і сценарій (Лі Анкріч і Едріан Моліна). Раніше картина вже була відзначена премією «Золотий глобус», вона також є одним з головних фаворитів майбутньої «оскарівської гонки».

Головний приз за кращий незалежний анімаційний фільм дістався картині «The Breadwinner». Кращим серед телевізійних анімаційних фільмів став мультсеріал «Рік та Морті», якому також дістався головний приз в номінації «кращий сценарій телевізійного анімаційного фільму». Том Кенні, голосом якого говорить головний герой серіалу «Губка Боб Квадратні Штани», виборов перемогу у номінації «краще озвучування анімаційного персонажа в телевізійному проекті».

Нагадаємо, що премія Annie Awards вручається з 1972 року. У більшості випадків стрічки, нагороджені «Енні», отримували «Оскар» в категорії «Кращий анімаційний фільм».
23151
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Останнє королівство
Величне століття. Нова володарка
Хороший лікар
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно