,
Касл
Постукай в мої двері
Гріфіни

Анімаційна премія «Енні» оголосила переможців за 2014 рік

Анімаційна премія «Енні» оголосила переможців за 2014 рік Анімаційна премія «Енні» оголосила переможців за 2014 рік Анімаційна премія «Енні» оголосила переможців за 2014 рік
У Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення головної американської премії в галузі анімації «Енні».

Стрічка «Як приборкати дракона 2», студії DreamWorks Animation, визнана кращим повнометражним мультфільмом року, зібравши 6 нагород в категоріях «Кращий анімаційний фільм», «Краща режисура», «Краща анімація персонажів», «Краща музика», «Кращий монтаж» і «Краще розкадрування».

Ще один номінант на «Оскар» «Сімейка монстрів» отримав дві статуетки за кращу роботу художників-постановників та кращу озвучку (Бен Кінґслі). Мультфільм «Супер шістка» здобув нагороду за найкращі анімаційні ефекти, а «Книга життя» - за кращий дизайн персонажів.

У категорії «Кращий анімаційний телесеріал», для аудиторії різного віку, перемогу святкують легендарні «Сімпсони», які вже 26 років не перестають радувати і дивувати своїх фанатів по всьому світу. Серед телесеріалів для школярів приз отримав диснеевский анімаційний проект «Таємниці Ґравіті Фолз».

Нагадаємо, що цього року «Як приборкати дракона 2» вже був названий кращим мультфільмом на «Золотому глобусі», і тріумф на «Енні» лише зміцнює його статус оскарівського фаворита.
6041
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Хроніки Шаннари
КітПес
Американці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно