,
Відьми Іст-Енду
Картковий будинок
Теорія великого вибуху

Мультфільм «Думками навиворіт» переміг в десяти номінаціях «Енні»

Мультфільм «Думками навиворіт» переміг в десяти номінаціях «Енні» Мультфільм «Думками навиворіт» переміг в десяти номінаціях «Енні» Мультфільм «Думками навиворіт» переміг в десяти номінаціях «Енні»
У Лос-Анджелесі визначили переможців однієї з найбільш престижних нагород в області анімації «Енні» (The 43th Annual Annie Awards).

Лідером за кількістю нагород став мультфільм студії Pixar «Думками навиворіт», що розповідає про 11-річну школярку, в голові якої живуть п'ять базових емоцій, які допомагають їй в різних життєвих ситуаціях. Стрічка, отримала в цілому 10 нагород: «Кращий мультфільм», «Кращий режисер», «Кращий сценарій», «Краща музика» і інші. Нагадаємо, що торішня церемонія стала тріумфальною для студії DreamWorks, чий мультфільм «Як приборкати дракона 2» завоював шість нагород.

У номінації «Кращий анімаційний телесеріал» свою традиційну премію отримав серіал «Сімпсони».

Головний приз за кращий незалежний анімаційний фільм дістався картині «Хлопчик і світ», а кращим короткометражним мультфільмом визнали «Світ майбутнього».

У категоріях для ігрового кіно нагороди отримали кінокомікс «Месники: Ера Альтрон» («Кращі анімаційні ефекти») і драма «Легенда Г′ю Гласса» («Кращий анімаційний персонаж», ведмедиця Джоді).

Премія «Енні» є своєрідним мультиплікаційним «Оскаром» і вручається Міжнародною асоціацією анімаційного кіно щорічно з 1972 року.
10806
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Дракони: Захисники Тупу
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно