,
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Футурама
Стріла

Ґрета Ґервіґ екранізує «Маленьких жінок»

Ґрета Ґервіґ  екранізує «Маленьких жінок» Ґрета Ґервіґ  екранізує «Маленьких жінок» Ґрета Ґервіґ  екранізує «Маленьких жінок»
Дворазовий номінант на премію «Оскар» за фільм «Леді Птаха» Ґрета Ґервіґ очолить зйомки нової екранізації роману американської письменниці Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки». Спочатку Sony запросила Ґервіґ переписати сценарій адаптації, але після успіху «Птахи» запропонувала їй зайняти крісло режисера.

Роман Олкотт, опублікований у 1869 році, розповідає про життя чотирьох сестер сім‘ї Марч - Мег, Джо, Бет і Емі, які дорослішають, вирішують сімейні проблеми і вчаться будувати стосунки, і все це відбувається на тлі Громадянської війни в США. Перша частина книги отримала широку популярність і комерційний успіх, що спонукало Олкотт написати продовження - «Хороші дружини», яке також стало популярним.

Відомо, що у зйомках картини візьмуть участь Меріл Стріп, Емма Стоун, Сірша Ронан, Тімоті Шаламе і Флоренс П'ю. Ронан зіграє Джо Марч, Стоун дісталася роль Мег, П'ю - Емі, а роль матері головних героїнь Мармі Марч виконає Меріл Стріп. Тімоті Шаламе зіграє їх сусіда - Теодора Лоренса («Лорі»). Пошуки актриси на роль четвертої сестри, Бет, ще тривають. Очікується, що основний кастинг завершиться вже на початку липня.

«Маленькі жінки» неодноразово екранізувалися. Перша адаптація побачила світ у 1933 році. Найвідоміша екранізація - стрічка 1994 року з Вайноной Райдер, Кірстен Данст, Клер Дейнс, Крістіаном Бейлом і Сьюзан Сарандон у головних ролях.
25121
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Хроніки Шаннари
Абатство Даунтон
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно