,
Відкриття відьом
Пуаро Агати Крісті
Лютер

«Маленькі жінки» Луїзи Мей Олкотт знову вийдуть на великі екрани

«Маленькі жінки» Луїзи Мей Олкотт знову вийдуть на великі екрани
Sony Pictures запускає чергову екранізацію класичного роману Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки» (Little Women).

Твір відомої письменниці вже багаторазово переносився на великі та малі екрани, а остання версія 1994 року з суперзірковим акторським складом (Вайнона Райдер, Кірстен Данст, Клер Дейнс, Крістіан Бейл) претендувала на три «Оскари».

Олівія Мілчев напише сценарій про життя сестер Марч, які живуть у місті Конкорд, штат Массачусетс. Важкі часи - Громадянська війна, і пов'язані з нею надії та розчарування: тут і перше кохання, і початок дорослого самостійного життя.

Відомо, що продюсерами нового фільму виступлять Деніc Ді Нові і Робін Свікорд.
4843
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Полдарк
Пані Фазілет і її доньки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно