,
Пуаро Агати Крісті
Хроніки Шаннари
Постукай в мої двері

Емма Стоун зіграє у комедійній стрічці «Жінки в бізнесі»

Емма Стоун зіграє у комедійній стрічці «Жінки в бізнесі» Емма Стоун зіграє у комедійній стрічці «Жінки в бізнесі»
Емма Стоун виконає одну з головних ролей у комедійному проекті «Жінки в бізнесі» (Women in Business).

За сюжетом конкуруючі між собою головні героїні відправляються у відрядження до Канади. Для надання більшої солідності своїй поїздці вони наймають дівчину, яка повинна зображати помічницю-практикантку, але та робить прямо протилежне, пускаючи під укіс всі задуми героїнь.

Відомо, що разом зі Стоун у фільмі зіграють Кейт Маккіннон («Мисливці на привидів») і Джилліан Белл («Мачо і ботан 2»).

Сценарій картини пише Лора Стайнел («День драфта»). Режисером комедії призначений Джейк Зіманськи, відомий по роботі над комедійним серіалом «Бруклін 9-9».

Виробництвом картини займеться компанія 20th Century Fox.

Нагадаємо, що у минулому році з Еммою Стоун вийшло дві стрічки: мелодрама «Алоха» та кримінальна драма «Ірраціональна людина». Цього року актрису можна буде побачити у мюзиклі Дем'єна Шазелла «Ла-Ла Ленд», який розповідає історію романтичних стосунків джазового піаніста Себастьяна і починаючої актриси Мії.
7636
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Як козаки...
Лютер
Декстер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно