,
Всі жінки відьми
Краще подзвоніть Солу
Постукай в мої двері

Шейлін Вудлі зіграє в екранізації роману Ліан Моріарті

Шейлін Вудлі зіграє в екранізації роману Ліан Моріарті Шейлін Вудлі зіграє в екранізації роману Ліан Моріарті
Шейлін Вудлі виконає одну з головних ролей у міні-серіалі «Велика маленька брехня» (Big Little Lies).

Сюжет заснований на однойменному романі австралійської письменниці Ліан Моріарті. Психологічна драма розповість історію трьох матерів, що живуть в передмісті на океанічному узбережжі. Головні героїні - Медлін, Селеста і Джейн, дружать між собою, а їхні діти відвідують один і той же дитячий садочок. Однак, на одному з вечорів по збору коштів для дитячого садка відбувається загадкове вбивство, яке круто змінить життя цих на перший погляд благополучних жінок.

Відомо, що Вудлі з'явиться в образі наймолодшої з трійці - Джейн. Двох інших головних героїнь зіграють Ніколь Кідман та Різ Візерспун, які також візьмуть на себе продюсерські функції шоу. Постановкою нового проекту займеться Девід І. Келлі.

Зйомки серіалу стартують в січні майбутнього року.

Нагадаємо, що в наступному році Шейлін Вудлі можна буде побачити в байопіку Олівера Стоуна «Сноуден» та третій частині молодіжної антиутопії «Дивергент, розділ 3: За стіною».
7356
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Баффі - переможниця вампірів
Теорія великого вибуху
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно