,
Крила кохання
Шерлок
Величне століття. Нова володарка

Мелісса МакКарті зніметься у комедійній стрічці «Суперінтелект»

Мелісса МакКарті зніметься у комедійній стрічці «Суперінтелект» Мелісса МакКарті зніметься у комедійній стрічці «Суперінтелект»
Мелісса МакКарті зіграє головну роль у комедійному екшені «Суперінтелект» (Super-Intelligence).

Сюжет картини розповість про Керол Пітерс - колишню керуючу корпорації, яка багато чого досягла, але відчуває, що живе неповноцінним життям. Проте все змінюється, коли Керол стає об'єктом спостереження з боку першого в світі штучного суперінтелекту, здатного захопити всю планету.

Сценарій фільму написав Стів Меллорі. Режисером виступить чоловік Мелісси МакКарті - Бен Фелкоун, який також займеться продюсуванням картини.

Майбутній фільм стане вже четвертою спільною роботою для подружжя МакКарті-Фелкоун. До цього Фелкоун знімав свою дружину в комедії «Теммі», «Леді Бос» і «Душа компанії».

Зйомки картини, виробництвом якої займеться кінокомпанія New Line Cinema, почнуться в липні.

Нагадаємо, що в цьому році Мелісу МакКарті можна буде побачити в біографічній драмі «Чи зможете ви мені пробачити?» і комедійному детективі «Іграшки для дорослих».
40457
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Касл
Стародавні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно