,
Злі пташки
Еш проти Зловісних Мерців
Всі жінки відьми

Мелісса МакКарті зніметься в кримінальній комедії про вбивства ляльок

Мелісса МакКарті зніметься в кримінальній комедії про вбивства ляльок Мелісса МакКарті зніметься в кримінальній комедії про вбивства ляльок Мелісса МакКарті зніметься в кримінальній комедії про вбивства ляльок
Мелісса МакКарті отримала головну роль в кримінальній нуар-комедії «Іграшки для дорослих» (The Happytime Murders).

Дія фільму розгортається в кримінальному світі Лос-Анджелеса, де люди живуть пліч-о-пліч з ляльками, які вважаються громадянами другого сорту. Приватний детектив-лялька Філ Філіпс, звільнений з поліції і ведучий аморальний спосіб життя, йде по сліду серійного вбивці, який убив його брата, а тепер один за одним починають гинути актори популярного телешоу 1980-х «The Happytime Gang». Коли наступною в списку маніяка виявляється колишня подружка Філа - Дженні, він звертається за допомогою до свого екс-напарника, детектива Едвардса.

Про участь в гібридному проект з використанням ляльок та акторів раніше домовлявся Джеймі Фокс, але його ім'я більше не згадується. Режисер картини - Брайан ГенсонРіздвяна казка Маппетів»). Сценарій написали автори комедії «РЕД 2» Еріх Хобер і Джон Хобер за більш раннім варіантом Тодда Бергера і Ді Робертсона.

Кого зіграє Мелісса МакКарті поки невідомо,можливо, єдиного героя-людину - детектива Конні Едвардса. Також, МакКарті виступить продюсером фільму разом зі своїм чоловіком Беном Фелкоуном і їх сімейною компанією On the Day Productions.

Зйомки фільму стартують в серпні за участю кінокомпанії STXfilms.

Нагадаємо, що минулого року з Меліссою МакКарті вийшло дві комедійні стрічки - «Мисливці на привидів» і «Леді Бос», в яких актриса зіграла головні ролі.
7423
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Джекі Чана
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Секс і Каліфорнія
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно