,
Гострі козирки
Таємниці Ґравіті Фолз
Гріфіни

Ніколас Кейдж відправиться на полювання за Усамою бен Ладеном

Ніколас Кейдж відправиться на полювання за Усамою бен Ладеном Ніколас Кейдж відправиться на полювання за Усамою бен Ладеном
Ніколас Кейдж зіграє головну роль у сатиричній комедії «Один у полі воїн» (Army of One).

В основу фільму ляже стаття Кріса Хіта, що розповідає про мешканця Колорадо Гері Фолкнера. Звичайний американський будівельник вирішив самостійно знайти Усаму бен Ладена, і переслідуючи терориста номер один, кілька разів намагався пробратися на територію Пакистану та Афганістану.

Сценарій картини написали автори комедії «День драфта» Скотт Ротман і Раджив Джозеф. Постановкою фільму займеться Ларрі Чарльз, відомий по роботі над «Боратом» і «Диктатором» з Сашею Бароном Коеном.

Права на фільм придбала компанія братів Вайнштейн «The Weinstein Company». «Я великий шанувальник Ларрі Чарльза. Мені подобаються всі його роботи», - говорить Боб Вайнштейн.

Зйомки комедії стартують в березні цього року. На екрани фільм потрапить вже в кінці цього року.
6825
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Мерліна
Друзі
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно