,
Помаранчевий - хіт сезону
КітПес
Вікінги

Бенісіо Дель Торо зіграє в новому фільмі Олівера Стоуна

Бенісіо Дель Торо зіграє в новому фільмі Олівера Стоуна Бенісіо Дель Торо зіграє в новому фільмі Олівера Стоуна
Лауреат премії «Оскар» Бенісіо Дель Торо зніметься в драматичній стрічці «Брехня на спасіння» (White Lies).

Дія фільму відбуватиметься у Нью-Йорку. Дель Торо зіграє головну роль - героя на ім'я Джек, батьки якого розлучилися, коли він був ще дитиною, і тепер він повторює їх помилки у власному шлюбі і з власним сином. Відчуваючи себе у пастці, Джек відправляється у подорож, але це ще більше заплутує непросту ситуацію. Все міняє зустріч з жінкою, життя якої повністю протилежне його власному.

Зніме картину за своїм власним сценарієм відомий режисер Олівер СтоунОбличчя зі шрамом», «Взвод»). Це не перша співпраця Стоуна з Дель Торо - раніше актор знімався у його фільмі «Дикуни».

Продюсерами проекту виступають Фернандо Сулічін («Відв'язні канікули») і Росс Кац («Труднощі перекладу»).

Зйомки фільму почнуться в Нью-Йорку навесні 2019 року, зараз ведеться набір акторів на інші ролі.
18915
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злі пташки
Пуаро Агати Крісті
Якось у казці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно