,
Чужоземка
Злі пташки
Якось у казці

Бенісіо Дель Торо зацікавився «Найманим вбивцею»

Бенісіо Дель Торо зацікавився «Найманим вбивцею» Бенісіо Дель Торо зацікавився «Найманим вбивцею»
Голлівудський кіноактор Бенісіо Дель Торо завершує переговори про участь у трилері Дені Вільньова «Найманий вбивця» (Sicario).

За сюжетом поліцейський з Арізони разом з двома найманцями відправляється до Мексики, щоб знищити місцевого наркобарона.

Відомо, що в картині зніметься Емілі БлантПетля часу»), яка зіграє дружину поліцейського. Яка ж роль дістанеться Бенісіо Дель Торо, поки не повідомляється. Але можна припустити, що актор буде чудово виглядати в амплуа впливового наркодилера.

Сценарій до фільму написаний актором і сценаристом Тейлором Шеріданом («Сини анархії», «Морська Поліція: Лос Анджелес»). Зйомки «Найманого вбивці» розпочнуться влітку.

Нагадаємо, що Бенісіо Дель Торо цього року можна буде побачити в трьох картинах: «Вартові Галактики», «Втрачений рай» і «Вроджений порок».
4412
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Крила кохання
Нескінченне кохання
Пуститися берега
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно