,
Баффі - переможниця вампірів
Шерлок
Маніяк

Люк Еванс візьме участь у легендарній битві за Мідвей

Люк Еванс візьме участь у легендарній битві за Мідвей Люк Еванс візьме участь у легендарній битві за Мідвей Люк Еванс візьме участь у легендарній битві за Мідвей Люк Еванс візьме участь у легендарній битві за Мідвей
Люк Еванс приєднався до акторського складу військово-історичної стрічки «Мідвей» (Midway). Крім Еванса в новому проекті приймуть участь Вуді ГаррельсонСтарим тут не місце») і Менді МурЦе ми»).

Дія сюжету, заснованого на реальних подіях, розгортається під час Другої світової. У центрі уваги - легендарна битва за атол Мідвей, що відбулася на початку червня 1942 року. Цей бій вважається поворотним моментом у війні на Тихому океані, коли флот США отримав рішучу перемогу над Об'єднаним флотом Японії. Японці, втративши 4 важких авіаносці, 228 літаків і найкращих пілотів, зазнав непоправних втрат, що назавжди ослабили Імперський Японський військово-морський флот. Військовими істориками вважається також найвизначнішою морською битвою сучасності.

Еванс виконає роль командира авіагрупи авіаносця Enterprise Кларенса «Вейда» МакКласкі, а Гаррельсон постане в образі адмірала флоту США Честера Німіца. Кого зіграє Мур поки невідомо.

Над сценарієм картини працює Вес Тукі. Режисером-постановником картини виступить автор блокбастерів «День незалежності» і «Зоряна брама» Роланд Еммеріх, який також візьме участь у продюсуванні фільму разом з Марком Гордоном («Врятувати рядового Райана») і Гаральдом Клозером («Післязавтра»).

«Це був один з тих випадків, коли, незважаючи ні на що, люди об'єдналися і зробили неможливе. Величезна кількість пілотів загинуло в тій битві. Я хочу поставити пам'ятник цим людям, створивши фільм про легендарну битву за Мідвей», - каже Еммеріх.

Початок зйомок заплановано на 16 серпня.

Нагадаємо, що Люк Еванс зараз зайнятий разом з Адамом Сендлером і Дженніфер Еністон в комедійному бойовику Netflix «Загадкове вбивство».
37741
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Таємниці Ґравіті Фолз
Американці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно