,
Табу
Коломбо
Леді Баг та Супер-Кіт

Люк Еванс

Люк Еванс Люк Еванс Люк Еванс Люк Еванс Люк Еванс Люк Еванс
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім’я (лат.): Luke Evans
Зріст: 1.83 м
Дата народження: 15 квітня 1979 | овен
Місце народження: Понтіпул, Уельс, Велика Британія
Жанри: Драма, бойовик, трилер

Біографія:

Люк Еванс (Luke Evans) народився 15 квітня 1979 року в невеликому уельському містечку Понтіпул. Він був єдиною дитиною у родині Івонни і Девіда Еванса. Дитинство його пройшло в місті Абербаргойд, а коли Люку виповнилося сімнадцять років він переїхав у столицю Уельса - Кардіфф, де займався вокалом і спортом, а також демонстрував великі здібності до творчості.

У 1997 році Люк виграв стипендію на навчання в Лондонській Театральній Студії, яку закінчив у 2000 році. Багато грав на сцені, особливо у виставах театру «Вест-Енд». В інтерв'ю актор згадував, що бачив себе саме як театрального актора, відчував велике задоволення при виході на сцену, і тільки потім став міркувати про роботу в кінематографі.

У 2003 році Еванс зіграв свою першу роль у кіно. Режисер Крістофер Реншоу запросив його в свій арт-хаусний мюзикл «Табу», який вийшов, на жаль, тільки на відео.

В наступні дев'ять років актор працював виключно на театральній сцені.

Повернення актора у велике кіно відбулося у 2009 році. Еванс зіграв епізодичну роль Клайва Річардса у байопіку Мата Вайткросса «Секс, наркотики і рок-н-рол» про засновника британського панк-руху Іена Дьюрі.

В наступному, 2010 році, актор знявся відразу у трьох великих проектах - бойовику «Битва Титанів» Луї Летерье, пригодницькій стрічці Рідлі Скотта «Робін Гуд» та комедійній мелодрамі «Тамара і секс».

2011 рік став не менш продуктивним, ніж попередній. За участю Люка Еванса виходить вже п'ять картин - кримінальний трилер «Без компромісів», драма «Хвилювання», блокбастер «Війна Богів: Безсмертні», пригодницька стрічка «Мушкетери» і готичний детектив «Ворон», що розповідає про останні дні відомого письменника Едгара Алана По.

Кар'єра Люка йде в гору, армія шанувальників актора зростає, і він отримує все нові, більш цікаві пропозиції по роботі.

У 2013 року виходить шоста частина блокбастера «Форсаж», де Люк грає головного лиходія, розумного і жорсткого лідера команди стрітрейсерів - Овена Шоу. Фільм був позитивно сприйнятий критиками і зібрав вкрай високі касові збори - $788 млн, посівши рекордне 44 місце в списку найкасовіших фільмів.

Того ж року продюсери трилогії «Хоббіт» звернулися до Люка з пропозицією взяти участь у франшизі. Актор погодився і не прогадав - роль лучника Барда принесла Люку шалений успіх і неймовірну любов глядачів по всьому світу.

Останнім фільмом актора на момент написання статті є стрічка 2014 року «Дракула. Невідома історія», чергова екранізація історії про Влада Дракулу - людину, яка продала душу самому Дияволу, щоб захистити свою сім'ю, своїх друзів і своє князівство від загибелі в війні. Люк Еванс зіграв в ньому головну роль.

Люк Еванс постійно живе в Лос-Анджелесі. Його популярність серед самої різної аудиторії неухильно зростає. Щоб підтримувати себе у чудовій формі, яку глядач може спостерігати на екрані, актор постійно займається спортом, який займає істотну роль в його житті.

Особисте життя Еванса являє собою таємницю за сімома печатками. Почавши свою кар'єру Люк офіційно оголосив, що є геєм. Однак, через деякий час, він був помічений в романтичних стосунках з жінкою, яка була його менеджером - Холлі Гудчайлд. З цього випливає, що цілком можливо первісне визнання актора було всього лише способом привернути увагу широкої аудиторії до своєї персони, що, втім, не є доведеним фактом.

Фільмографія:

2017 Професор Марстон і Диво-Жінки / Professor Marston & the Wonder Women ... Dr. William Moulton Marston
2017 Ніби уві сні / State Like Sleep
2017 Аліеніст / The Alienist (серіал) ... John Moore
2017 10 × 10 ... Lewis
2017 Красуня і чудовисько / Beauty and the Beast ... Gaston
2016 Дівчина у потягу / The Girl on the Train ... Scott
2016 Послання від Кінга / Message from the King ... Wentworth
2015 Висотка / High-Rise ... Wilder
2015 Шимпанзе: Повернення в дику природу / Bonobos: Back to the Wild ... Beni
2015 Форсаж: Перевантаження / Fast & Furious: Supercharged (відео) ... Shaw; короткометражка
2015 Форсаж 7 / Furious Seven ... Owen Shaw
2014 Хоббіт: Битва п′яти воїнств / The Hobbit: The Battle of the Five Armies ... Bard
2014 Дракула. Невідома історія / Dracula Untold ... Vlad Tepes
2013 Велике пограбування потягу / The Great Train Robbery (міні-серіал) ... Bruce Reynolds
2013 Хоббіт: Пустка Смоґа / The Hobbit: The Desolation of Smaug ... Bard, Girion
2013 Форсаж 6 / Furious 6 ... Shaw
2012 Прах / Ashes
2012 Ніхто не вижив / No One Lives ... Driver
2011 Ворон / The Raven ... Detective Fields
2011 Війна Богів: Безсмертні / Immortals ... Zeus
2011 Хвилювання / Flutter ... Adrian
2011 Мушкетери / The Three Musketeers ... Aramis
2011 Без компромісів / Blitz ... Stokes
2010 Труси і монстри / Cowards & Monsters (короткометражний) ... Paul
2010 Тамара і секс / Tamara Drewe ... Andy Cobb
2010 Робін Гуд / Robin Hood ... Sheriff's Thug
2010 Битва Титанів / Clash of the Titans ... Apollo
2009 Секс, наркотики і рок-н-рол / Sex & Drugs & Rock & Roll ... Clive Richards
2009 Не тисніть на Бенджаміна Баттона / Do not Press Benjamin's Buttons (короткометражний) ... Benjamin's Father
2003 Табу / Taboo (відео) ... Billy
12790
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Баффі - переможниця вампірів
Цілком Таємно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.