,
Полдарк
Лютер
Пригоди Мерліна

Люсі Лью зніметься в романтичній комедії «Set It Up»

Люсі Лью зніметься в романтичній комедії «Set It Up» Люсі Лью зніметься в романтичній комедії «Set It Up»
Зірка серіалу «Елементарно» Люсі Лью візьме участь в новому проекті онлайн-сервісу Netflix «Set It Up».

Романтична комедія розповість про двох помічників, Харпера і Чарлі. Молоді люди витрачають кращі роки на те, що прислужують своїм нестерпним начальникам. Ті, в свою чергу, вважають підлеглих порожнім місцем і змушують їх працювати цілодобово. Головні герої скаржаться один одному на керівників і розуміють, що будь їхні боси не самотні, у них з'явилося би більше вільного часу. Для вирішення проблеми Харпер і Чарлі знайомлять своїх босів і змушують їх закохатися одне в одного. Але те, що почалося як безневинна гра, в результаті призведе до непоправних наслідків.

Ролі босів у фільмі зіграють Люсі Лью та Тей Діггз («Чикаґо»), а образи їх асистентів втілять Зої ДойчЧому він?») і Глен Павелл («Приховані фігури»).

Над сценарієм комедії працює Кеті Сілберман («В активному пошуку»). Режисером виступить автор комедійних телесеріалів «Бруклін 9-9» і «Американська сімейка» - Клер Скенлон. Продюсують проект - Джастін Наппі та Джульєтт Берман.
7812
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Рання пташка
Друзі
Брати по зброї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно