,
Дві дівчини без копійчини
Нескінченне кохання
Чорний список

Зої Дойч

Зої Дойч Зої Дойч Зої Дойч Зої Дойч Зої Дойч Зої Дойч
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Zoey Deutch
Зріст: 1.63 м
Дата народження: 10 листопада, 1994 | скорпіон
Місце народження: Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Жанри: Драма, комедія, трилер

Біографія:

Зої Дойч (Zoey Francis Thompson Deutch) народилася 10 листопада 1994 року в Лос-Анджелесі, в сім'ї кінематографістів. Її батько - відомий режисер Говард Дойч, постановник стрічок «Старі та сварливі розбешкетувалися», «Добре на природі», «Дев'ять ярдів 2», а мати - актриса Ліа Томпсон, що прославилася завдяки ролі Лоррейн МакФлай в легендарній трилогії «Назад у майбутнє». Бабуся по лінії матері, Барбара Баррі Томпсон, була музикантом і художником, дід по батьковій лінії, Мюррей Дойч, - вокалістом. Дядько Зої - відомий актор Роберт Волден («Козеріг один», «Вся президентська рать», «Одрі Роуз»). Батько Зої має єврейські та польські корені, а мати - ірландські, англійські, шотландські та ірландські.

Зої Дойч виросла в компанії старшої сестри Мейделін. Обидві дівчини пішли по стопах батьків, але перша присвятила себе драматичному мистецтву, а друга, окрім акторства, захопилася ще й музикою, зокрема, своєю інді-рок-групою під назвою «Maddie and the Bad Hats». Дойч відвідувала школу «Oakwood School» в Лос-Анджелесі, навчалася в середній школі мистецтв «Los Angeles County High School for the Arts». Також з дитинства Зої захоплювалася хореографією: танцювала балет, джаз-модерн і хіп-хоп. «Спогади про мою середню школу жахливі. Це був кошмар! Мене сильно ображали, хоча зараз це звучить просто смішно. Наді мною знущалися морально і фізично, тому я залишила звичайну школу і пішла в школу мистецтв, де люди дійсно були пристрасними і збудженими по відношенні до життя. Вони змінили моє життя і дали зрозуміти, хто я насправді», - згадує актриса.

Ще школяркою Зої дебютувала на сцені місцевого молодіжного театру. У 2010 році вона отримала роль Майї, коханої дівчини Зака ​​Мартіна, в багатосерійному проекті телекомпанії Disney «Все тіп-топ, або Життя на палубі». У 2011 році Зої Дойч зіграла Джульєт Мартін в кримінальному трилері «Двійник» на каналі The CW, а також з'явилася в епізоді восьмого сезону рейтингового проекту «Морська поліція: Спецвідділ». Також актриса знялася разом зі своєю матір'ю та сестрою в комедії «Майор Капкейк».

У 2013 році Зої Дойч постала в образі головної героїні екранізації серії книг Райчел Мід «Академія вампірів». Актриса виконала роль Роуз - юної представниці вампірської раси мороїв, яка навчається в вампірській академії в самому серці Монтани. В цьому ж році Зої Дойч з'явилася у фантастичній драмі «Прекрасні створіння», що оповідає про містичні події, які розвиваються в невеликому містечку Ґатлін на півдні Сполучених Штатів. У цій картині актриса зіграла Емілі Ашер - справжню бунтарку з групи підтримки. Її героїня не відрізняється надприродними здібностями, але вміє маніпулювати юної чарівницею Ліною Дюкейн і підбурює ту не тримати в собі емоції, а нарешті скористатися магією.

У 2016 році глядачі побачили актрису в комедії режисера Дена Мазера «Хтивий дідусь» з Робертом Де Ніро і Заком Ефроном в головних ролях, в студентській комедійній драмі Річарда Лінклейтера «Кожному своє», кримінальному трилері з Емілем Хіршем та Зої Кравіц «Вінсент і Роксі», романтичній картині Джона Гамбурга «Чому він?».

У 2017 році Дойч з'явилася в образі Саманти Кінгстон в підлітковій драмі Рі Руссо-Янга «Матриця часу», виконала роль дружини Чарлі Чапліна - Уни О'Нілл в біографічному фільмі Денні Стронга «Бунтар у житі» про початок творчої кар'єри письменника Джерома Д. Селінджера, а також в трагікомедії «Горе-творець», яка розповідає про історію створення фільму «Кімната», одноголосно визнаного найбездарнішим в історії. У цьому ж році, Зої знялася у кліпі відомого англійського співака Еда Ширана (пісня Perfect).

Зої Дойч п'ять років зустрічалася з канадським актором і музикантом Еваном Джога, з яким свого часу разом знялася в кліпі на пісню «Opium» групи The New Division. У жовтні 2016 року стало відомо, що романтичний зв'язок молоді люди припинили, залишившись хорошими друзями.

За словами актриси найкращим місцем на Землі вона вважає батьківське ранчо, що знаходиться на околицях Лос-Анджелеса: «Я відчуваю себе розгубленою за стінами рідного дому і не уявляє життя без улюбленого рудого кота на прізвисько Стінкі Піт, а також собак, акваріумних рибок та коней». Окрім акторської професії Зої захоплюється написанням картин.

Фільмографія:

Set It Up
2018 Richard Says Goodbye ... Claire
2017 Рік вражаючої людини / The Year of Spectacular Men
2017 Flower ... Erica
2017 Горе-творець / The Disaster Artist ... Bobbi
2017 Бунтар у житі / Rebel in the Rye ... Oona O'Neill
2017 Матриця часу / Before I Fall ... Samantha Kingston
2016 Of Dogs and Men (короткометражний) ... Lily
2016 Чому він? / Why Him? ... Stephanie Fleming
2016 Хороші діти / Good Kids ... Nora
2016 Вінсент і Роксі / Vincent N Roxxy ... Kate
2016 Кожному своє / Everybody Wants Some!! ... Beverly
2016 Хтивий дідусь / Dirty Grandpa ... Shadia
2014 Академія вампірів / Vampire Academy ... Rose Hathaway
2013 Прекрасні створіння / Beautiful Creatures ... Emily Asher
2011 Алілуя / Hallelujah (ТБ) ... Willow Turner
2011 - 2012 Двійник / Ringer (серіал) ... Juliet Martin
2011 - ... Переплутані / Switched at Birth (серіал) ... Elisa Sawyer
2011 Mayor Cupcake ... Lana Maroni
2011 Мислити як злочинець: Поведінка підозрюваного / Criminal Minds: Suspect Behavior (серіал) ... Blue Mask Girl
2008 - 2011 Все тіп-топ, або Життя на палубі / The Suite Life on Deck (серіал) ... Maya Bennett
2003 - ... Морська поліція: Спецвідділ / NCIS: Naval Criminal Investigative Service (серіал) ... Lauren
7239
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Люцифер
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.