,
Гільда
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Брати по зброї

Люсі Бойнтон

Люсі Бойнтон Люсі Бойнтон Люсі Бойнтон Люсі Бойнтон Люсі Бойнтон Люсі Бойнтон
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Lucy Boynton
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 17 січня, 1994 | козоріг
Місце народження: Нью-Йорк, США
Жанри: Драма, трилер, детектив

Біографія:

Люсі Бойнтон народилася 17 січня 1994 року в Нью-Йорку в родині відомого британського журналіста Грема Бойнтона і письменниці Адріани П'єлу. У Люсі є старша сестра Емма Луїза. У 1999 році родина Бойнтон повернулася з США до Лондона, де й пройшло дитинство та юність майбутньої актриси. Дівчинка росла в оточенні творчих людей, її батьки багато розповідали їй про літературу і мистецтво. Спочатку Люсі мріяла стати письменницею, її невеличке оповідання про подорож до Парижу навіть потрапило на шпальти The Daily Telegraph. Але остаточне рішення, щодо майбутньої кар'єри, прийшло до неї під час навчання у лондонській школі Blackheath High School, завдяки вчительці з акторської майстерності, яка цілком підкорила дівчинку своїм підходом до шкільних постановок. «Мені було тоді десять, я вчилася у звичайній школі, і ця вчителька, вона мене абсолютно вразила. Всі її попередниці ставилися до своєї роботи факультативно, тому що ніхто серйозно цю справу в школі не сприймав. Але вона викладала свій предмет по іншому, так як сама була актрисою, намагаючись створити для нас умови для повного творчого самовираження та самореалізації», - згадує Люсі в одному з інтерв'ю. Пізніше Бойнтон продовжила навчання у приватній школі для дівчат James Allen's Girls School.

Люсі почала зніматися в кіно в 12 років - свою першу роль вона зіграла в американо-британській картині «Міс Поттер» про життя дитячої письменниці та ілюстратора Беатріс Поттер, яка вийшла на екрани в 2006 році. Бойнтон зіграла Беатріс в дитинстві, а в дорослому віці головну героїню зіграла Рене Зеллвегер. Роком пізніше, в 2007, Люсі була номінована на премію «Young Artist Awards» у категорії «Краща жіноча роль другого плану». Цього ж року фільмографія актриси поповнилася ще однією роботою - фільмом «Балетки», де дівчина перевтілилася в молоду і амбітну балерину Позі Фоссіль. До речі, на знімальному майданчику актриса познайомилася з Еммою Вотсон, з якої дотепер підтримує приятельські стосунки.

У 2010 році Бойнтон можна було побачити в міні-серіалі «Розум і почуття». Роком пізніше Бойнтон зявилась в епізодах серіалу «Борджіа». У 2015 році BBC випустила багатосерійний телевізійний фільм про життя групи Bloomsbury Group «Життя в квадратах», в якому Бойнтон зіграла Ангеліку Белл, дочку художників Ванесси Белл і Дункана Гранта. У 2016 році вона зіграла починаючу модель і ірландську рок-співачку Рафіну в музичній мелодрамі «Сінг Стріт» і головну героїню Хлою в британському фільму жахів «Не стукай двічі». Також актриса знялася в кліпі британського музиканта Saint Raymond «Fall at your Feet».

У 2017 році Бойнтон зіграла в байопіку про життя американського письменника Джерома Девіда Селінджера «За прірвою у житі» та детективі «Вбивство у «Східному експресі»» Кеннета Брани за романом Агати Крісті, в якому вона виконала роль молодої графині Андрені. У 2018 році вийшло два фільми з її участю - «Богемна рапсодія», в якому Люсі виконала роль Мері Остін, коханої вокаліста групи «Queen» Фредді Мерк'юрі і психологічний трилер Гарета Еванса «Апостол», в якому актриса зіграла одну з головних ролей - дівчину, викрадену релігійною сектою.

Люсі Бойнтон намагається ретельно приховувати своє особисте життя від репортерів. Ходили чутки, що у неї був роман з одним з найскандальніших акторів Голлівуду - Джонні Деппом, але чутки в зрештою не підтвердилися. У лютому 2019 року стало відомо, що Люсі зустрічається зі своїм партнером по фільму «Богемна рапсодія» Рамі Малеком.

Фільмографія:

2019 - ... The Politician (серіал)
2018 Богемна рапсодія / Bohemian Rhapsody ... Mary Austin
2018 Апостол / Apostle ... Andrea
2017 Вбивство у «Східному експресі» / Murder on the Orient Express ... Countess Elena Andrenyi
2017 Циганка / Gypsy (серіал) ... Allison Adams
2017 Відпусти мене / Let Me Go ... Emily
2017 За прірвою у житі / Rebel in the Rye ... Claire Douglas
2016 Lock In (короткометражний)
2016 Не стукай двічі / Do not Knock Twice ... Chloe
2016 Я принадність, що живе в будинку / I Am the Pretty Thing That Lives in the House
2015 Сінг Стріт / Sing Street ... Raphina
2015 Лютий / February ... Rose
2015 Життя в квадратах / Life in Squares (міні-серіал) ... Angelica Bell
2013 Hymn to Pan (короткометражний) ... Holliday
2013 Copperhead ... Esther Hagadorn
2012 - ... Молодий Морс / Endeavour (серіал) ... Petra Briers
2011 - 2014 Борджіа / Borgia (серіал) ... Sister Lucia
2010 Mo (ТБ) ... Henrietta Norton
2009 - 2014 Закон і порядок: Лондон / Law & Order: UK (серіал) ... Georgia Hutton
2008 Розум і почуття / Sense & Sensibility (міні-серіал) ... Margaret Dashwood
2007 Балетки / Ballet Shoes (ТБ) ... Posy Fossil
2006 - 2015 Льюїс / Lewis (серіал) ... Zoe Suskin
2006 Міс Поттер / Miss Potter ... Young Beatrix

Нагороди та премії:

Премія Гільдії акторів, 2019 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Богемна рапсодія»)

4225
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Флінстоуни
Американська історія злочинів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.