,
Секс і Каліфорнія
Стріла
Пригоди Джекі Чана

Зої Кравіц

Зої Кравіц Зої Кравіц Зої Кравіц Зої Кравіц Зої Кравіц Зої Кравіц
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Zoe Kravitz
Зріст: 1.57 м
Дата народження: 1 грудня 1988 | стрілець
Місце народження: Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама

Біографія:

Зої Кравіц (Zoe Isabella Kravitz) народилася 1 грудня 1988 року в Лос-Анджелесі в сім'ї музиканта Ленні Кравіца і актриси Лізи Боне. Її бабуся по батьківській лінії Роксі Рокер - афро-американка, яка виросла на Багамах і пов'язала своє життя зі сценою та тележурналістикою. Її дід по материнській лінії теж має африканське коріння, а по лінії батька - її прадід народився в Україні в єврейській родині. Сама Зої Кравіц дотримується іудаїзму.

Коли Зої Кравіц виповнилося три роки, батько присвятив їй композицію «Flowers for Zoe». Через два роки її батьки розлучилися і вона залишилася з матір'ю. В одинадцять років Зої вирішила переїхати в будинок батька, і з матір'ю вона бачилась тільки під час літніх канікул.

У 2007 році, закінчивши школу на Манхеттені, Зої вступила до Університету Нью-Йорка, але через рік переїхала в Бруклін, щоб працювати над своїми першими кінематографічними проектами.

У 2007 році Зої Кравіц дебютувала в ролі юної няні в романтичній картині «Смак життя», де зіграла на одному майданчику з Кетрін Зета-Джонс і Аароном Екхартом. У тому ж році вона зіграла повію в молодіжному трилері «Відважна» з Джоді Фостер в головній ролі.

У 2008 році Зої Кравіц з'явилася у відеокліпі Jay-Z на музичну композицію «I Know», а потім взяла участь у зйомках ролика «We Are The Ones» на підтримку кандидата в президенти Сполучених Штатів Барака Обами. Вона також знялася в драмі про будні неблагополучної сім'ї «Птахи Америки», і в незалежній картині «Найкращий», прем'єра якої відбулася на кінофестивалі Санденс у 2009 році.

У 2011 році Зої Кравіц зіграла головну роль сімнадцятирічної дівчини Світнесс О'Хара в дебютній режисерській роботі Вікторії Махоні «Крик в небеса». В цьому ж році вийшов фантастичний бойовик Меттью Вона «Люди Ікс: Перший клас», в якому Зої виконала роль Ангела - дівчини, що володіє надлюдськими здібностями.

Зої Кравіц приймала участь і у телевізійних проектах. Вона з'явилася в шести епізодах комедійного серіалу «Секс і Каліфорнія», зігравши розкуту виконавицю на прізвисько Перлина.

З 2013 року за участю Зої Кравіц виходить велика кількість фільмів, серед яких «Земля після нашої ери», «Дивергент», «Внутрішня дорога», «Гарне вбивство», «Дивергент, розділ 2: Інсургент» та четвертий фільм популярної франшизи «Шалений Макс: Дорога гніву».

Зої Кравіц також відома в модельному бізнесі. Вона з'являлася на обкладинках відомих журналів, стала обличчям аромату «Princess» від Віри Вонг у 2009 році і взяла участь у рекламній кампанії дизайнера Олександра Вонга. У 2009 році Зої Кравіц заснувала музичний гурт «Elevator Fight», з яким вона виступила на фестивалі South by Southwest.

Про свого батька, відомого музиканта Ленні Кравіца, акторка говорить так: «Знамениті батьки - це палиця з двома кінцями. З одного боку тато подарував мені дивовижні можливості, але з іншого боку мені щодня доводиться доводити, що я гідна носити його прізвище». Зої успадкувала від батька не тільки прізвище, талант, яскраву зовнішність, але і сексуальність - перед якою не може встояти жоден чоловік. З 2011 по 2013 рік вона зустрічалася з актором Пеном Беджлі, зіркою серіалу «Пліткарка». До цього її пов'язували тісні стосунки з Ендрю Ванвінгарденом, фронтменом гурту «MGMT» та акторами Беном Фостером і Майклом Фассбендером.

Фільмографія:

2015 Вьена і примари / Viena and the Fantomes
2015 Вінсент і Роксі / Vincent-N-Roxxy ... Roxxy
2015 Наркотик / Dope ... Nakia
2015 Шалений Макс: Дорога гніву / Mad Max: Fury Road ... Toast the Knowing
2015 Дивергент, розділ 2: Інсургент / Insurgent ... Christina
2014 Гарне вбивство / Good Kill ... Vera Suarez
2014 Внутрішня дорога / The Road Within ... Marie
2014 Pretend We're Kissing ... Autumn`
2014 Дивергент / Divergent ... Christina
2013 Земля після нашої ери / After Earth ... Senshi Raige
2013 Хлопчик, який пахне як риба / The Boy Who Smells Like Fish
2011 Люди Ікс: Перший клас / X-Men: First Class ... Angel Salvadore
2011 Крик в небеса / Yelling to the Sky ... Sweetness O'Hara
2010 Пам'ятай про Гонзо / Beware the Gonzo ... Evie Wallace
2010 Це дуже забавна історія / It's Kind of a Funny Story ... Nia
2010 Дванадцять / Twelve ... Gabby
2008 Вбивство шкільного президента / Assassination of a High School President ... Valerie Torres
2008 Найкращий / The Greatest ... Ashley
2008 Птахи Америки / Birds of America ... Gillian
2007 Відважна / The Brave One ... Chloe
2007 - ... Секс і Каліфорнія / Californication (серіал) ... Pearl
2007 Смак життя / No Reservations ... Charlotte
9272
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Краще подзвоніть Солу
Невгамовні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.