,
Шерлок
Злі пташки
Декстер
загрузка...

Леслі Бібб

Леслі Бібб Леслі Бібб Леслі Бібб Леслі Бібб Леслі Бібб Леслі Бібб Леслі Бібб Леслі Бібб Леслі Бібб
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Leslie Bibb
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 17 листопада, 1974 | скорпіон
Місце народження: Бісмарк, Північна Дакота, США
Жанри: Комедія, драма, кримінал
Чоловік: Роб Борн (розлучення)

Біографія:

Леслі Бібб (Leslie Louise Bibb) народилася 17 листопада 1974 року в місті Бісмарк, штат Північна Дакота, США, ставши третьою дитиною в родині. Коли дівчинці було 3 роки, її батько помер, і незабаром мати разом з трьома дочками переїхала в Річмонд, штат Вірджинія, де Леслі з відзнакою закінчила католицьку школу для дівчаток «Saint Gertrude High School». Коли Леслі виповнилося 16 років, мати відправила її фото на загальнонаціональний пошук моделей, який проводили шоу Опри Вінфрі і агентство «Elite». Журі вибрали Леслі переможницею і запросили її в Нью-Йорк, де дівчина підписала контракт з агентством «Elite». Усе літо Леслі знімалася для журналів мод, а потім вирушила в турне по Японії. Вона повернулася додому, щоб закінчити школу, після чого у 1991 році вступила до Університету Вірджинії. Провчившись усього один семестр, Леслі залишила навчання в університеті і переїхала в Нью-Йорк, щоб повністю присвятити себе кар'єрі моделі. Незабаром її фотографії з'явилися в таких журналах, як «Maxim» і «FHM». Також протягом трьох років Бібб відвідувала модельну студію Вільяма Еспера.

Після епізодичних ролей в телесеріалах «Поліцейські на велосипедах» і «Великий ремонт» Леслі отримала свою першу роль в кіно, в комедії «Частини тіла». За цим послідувала її перша велика роль в телесеріалі «Новий Орлеан», де вона замінила провідну актрису Сьюзан Волтерс, яка покинула проект після першого сезону. Однак більшість критиків негативно поставилося до серіалу, і він був закритий через місяць після того, як впали рейтинги. Потім Леслі Бібб з'явилася в романтичній драмі «Доторкнися до мене», в якій також знялися Аманда Піт, Майкл Вартан і Пітер Фачінеллі.

Прорив у кар'єрі Леслі Бібб стався у 1999 році, коли її прізвище з'явилося в списку основних акторів телесеріалі «Кращі». Леслі виконала роль Брук МакКвін - найпопулярнішої дівчини в школі Кеннеді, красуні, відмінниці і учасниці групи підтримки. Серіал мав великий успіх серед підлітків, а роль принесла Леслі Бібб першу номінацію на премію Teen Choice Award в категорії «Жіночий прорив року».

Під час зйомок в серіалі Бібб також знялася у фільмі жахів «Черепи», який вийшов на екрани у 2000 році, де її напарниками по зйомках стали Пол Вокер і Джошуа Джексон. Картина була негативно зустрінута критиками, але мала великий касовий успіх, завдяки чому Леслі отримала роль в комедії 2001 року «Агент на прізвисько Спот». Також актриса отримала постійну роль в серіалі «Швидка допомога» і головну роль в серіалі «Лінія вогню», а трохи пізніше Бібб приєдналася до постійного акторського складу серіалу «Розслідування Джордан», отримавши роль детектива Лу Сіммонс.

У 2006 році вийшла незалежна картина «Самогубці: історія кохання». Стрічка була добре прийнята кінокритиками і отримала велику кількість номінацій на кінофестивалі «Санденс». У тому ж році Леслі Бібб з'явилася в комедії «Рікі Боббі: Король дороги».

У 2007 році вийшов ситком «Атланта», в якому Бібб грала разом з Фредді Принцом мол. Незабаром Бібб стали запрошувати в більш відомі проекти, актриса зіграла у фільмах «Законослухняний громадянин», «Зоонаглядач», «Зізнання шопоголіка», «Опівнічний експрес» і «Залізна людина».

У 2010 році Леслі Бібб з'явилася в сиквелі фільму «Залізна людина». У тому ж році актриса знялася в незалежній картині «Міс Ніхто», в якому вона також взяла на себе продюсерські функції. За цю роль Бібб була удостоєна нагороди «Краща актриса» на Бостонському кінофестивалі.

У 2011 році актриса знялась у фільмі «Зоонаглядач». У 2012 році Бібб виконала головну роль в серіалі каналу ABC «Побожні стерви». У 2015 році Леслі зіграла старіючу модель в комедійному серіалі Amazon «Salem Rogers». У 2017 році на екрани вийшло дві стрічки з її участю - трилер «Пробудження Зодіаку» та комедійний хорор «Нянька».

Леслі Бібб активно займається благодійністю. Вона допомагає знаходити кошти для дитячих будинків та фонду «Життя». При всій своїй завантаженості Леслі встигає також брати участь в компаніях бренду «Revlon» і інших великих медійних і рекламних проектах.

У листопаді 2003 року Леслі Бібб вийшла заміж за інвестиційного банкіра Роба Борна, але в грудні 2004 року вони розлучилися. З 2010 року Леслі живе в цивільному шлюбі з актором Семом Роквеллом, з яким вона познайомилася на зйомках фільму «Залізна людина 2». Вони мешкають у Лос-Анджелесі разом зі своїми вірними друзями - песиками Джеком і Харлі. Актриса, за її власними словами, з користю проводить своє дозвілля. Серед її захоплень: теніс, плавання, туризм, велосипедні прогулянки, бокс, серфінг, стрибки з парашутом, а також колекціонування антикваріату.

Фільмографія:

2018 Кішки-мишки / Tag
2017 The Dark of Night (короткометражний) ... Madeline
2017 Нянька / The Babysitter ... Mom
2017 Пробудження Зодіаку / Awakening the Zodiac ... Zoe Branson
2017 - ... Ніхто / Nobodies (серіал) ... Sam
2017 До кісток / To the Bone ... Megan
2016 The Hindenburg Explodes! (ТВ) ... Johanna Streubel
2016 - ... Американська домогосподарка / American Housewife (серіал) ... Viv
2015 - ... WHIH News Front (короткометражний серіал) ... Christine Everhart
2015 Дон Верден / Don Verdean ... Joylinda Lazarus
2015 - 2017 Дивна парочка / The Odd Couple (серіал) ... Casey
2015 Salem Rogers (ТБ) ... Salem Rogers
2014 Love Is Relative (ТБ) ... Rose
2014 Ніяких добрих справ / No Good Deed ... Meg
2014 7500 / Flight 7500 ... Laura Baxter
2014 Take Care ... Frannie
2014 - 2015 Мій хлопчик / About a Boy (серіал) ... Dakota
2013 - 2015 Послідовники / The Following (серіал) ... Jana Murphy
2013 Фільм 43 / Movie 43 ... Fake Wonder Woman
2012 Пекельне дитя / Hell Baby ... Vanessa
2012 - ... Палаюче кохання / Burning Love (серіал) ... Bevarly
2012 Побожні стерви / GCB (серіал) ... Amanda Vaughn
2011 Абсолютне зло / Meeting Evil ... Joanie Felton
2011 Зоонаглядач / Zookeeper ... Stephanie
2011 Стара добра оргія / A Good Old Fashioned Orgy ... Kelly
2010 F - K (короткометражний) ... Leslie
2010 Міс Ніхто / Miss Nobody ... Sarah Jane McKinney
2010 Залізна людина 2 / Iron Man 2 ... Christine Everhart
2010 - ... Телеканал «Горі в Аду» / Funny or Die Presents ... (серіал) ... Girl One
2009 - 2015 Ліга / The League (серіал) ... Meegan
2009 Законослухняний громадянин / Law Abiding Citizen ... Sarah Lowell
2009 Королі / Kings (серіал) ... Katrina Ghent
2009 Зізнання шопоголіка / Confessions of a Shopaholic ... Alicia Billington
2008 Опівнічний експрес / The Midnight Meat Train ... Maya
2008 Залізна людина / Iron Man ... Christine Everhart
2007 Гаманець або життя / Trick 'r Treat (відео) ... Emma
2007 Секс і 101 смерть / Sex and Death 101 ... Dr. Miranda Storm
2007 Атланта / Atlanta (ТБ) ... Jessica
2007 My Wife Is Retarded (короткометражний) ... Julie
2006 Рікі Боббі: Король дороги / Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby ... Carley Bobby
2006 Самогубці: Історія кохання / Wristcutters: A Love Story ... Desiree
2005 Hitched (ТБ) ... Emily
2004 - 2011 Красені / Entourage (серіал) ... Laurie
2004 Столичне місто / Capital City (ТБ) ... Paige Armstrong
2003 - 2004 Лінія вогню / Line of Fire (серіал) ... Paige Van Doren
2003 - 2010 Частини тіла / Nip / Tuck (серіал) ... Naomi Gaines
2002 - 2012 Місце Злочину: Маямі / CSI: Miami (серіал) ... Ashley Whitford
2001 - 2007 Розслідування Джордан / Crossing Jordan (серіал) ... Detective Tallulah 'Lu' Simmons
2001 Агент на прізвисько Спот / See Spot Run ... Stephanie
2000 Черепи / The Skulls ... Chloe Whitfield
2000 Молоді і невідомі / The Young Unknowns ... Cassandra
1999 Цей космос між нами / This Space Between Us ... Summer
1999 - 2001 Кращі / Popular (серіал) ... Brooke McQueen
1999 Сини грому / Sons of Thunder (серіал) ... Nancy Jones
1998 Асторія / Astoria (ТБ)
1997 Доторкнися до мене / Touch Me ... Fawn
1997 - 1998 Fired Up (серіал) ... Lana
1997 Частини тіла / Private Parts ... NBC Tour Guide
1997 - 2003 Журнал мод / Just Shoot Me! (Серіал) ... Nikki
1996 - 2000 Завтра настане сьогодні / Early Edition (серіал) ... Emily Harrigan
1996 - 1998 Правильні речі / Something So Right (серіал) ... Tina
1996 - 1997 Новий Орлеан / The Big Easy (серіал) ... Janine Rebbenack
1996 - 2000 Поліцейські на велосипедах / Pacific Blue (серіал) ... Nikki
1994 - 2009 Швидка допомога / ER (серіал) ... Erin Harkins
1991 - 1999 Великий ремонт / Home Improvement (серіал) ... Lisa Burton
2425
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злюки бобри
Еш проти Зловісних Мерців
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.