,
Кохання напрокат
Дві дівчини без копійчини
Полдарк

Енн Гетевей випробує на собі можливості онлайн-сервісів для знайомств

Енн Гетевей випробує на собі можливості онлайн-сервісів для знайомств Енн Гетевей випробує на собі можливості онлайн-сервісів для знайомств
Енн Гетевей виконає головну роль в поки ще безіменній романтичній комедії, розробкою якої займається компанія STX Films.

Новий проект розповість про те, як складно ходити на побачення в сучасному світі, де існують Tinder і подібні до нього додатки, а технології проникли в усі сфери життєдіяльності людини.

Сценарій до фільму пишуть автори комедійних мелодрам «День Святого Валентина» і «В активному пошуку» - Еббі Кон та Марк Силверштейн. Крім ролі в картині Гетевей буде продюсувати фільм разом з Адамом Шульманом і Джонатаном Райсом.

«Ми хотіли попрацювати з Енн з тих самих пір, як заснували STX, а коли вона сама прийшла до нас з ідеєю такого проекту - ми зрозуміли, що це ідеальний шанс, - каже президент STX Адам Фогельсон. - Наш новий фільм - це сучасний погляд на життя, побачення і випадкові знайомства з точки зору покоління, яке зазвичай шукає другу половинку за допомогою мобільних додатків. Технології відкрили нову еру в справі пошуку партнера».

Нагадаємо, що в цьому році з Енн Гетевей на великі екрани вийшов бойовик «Моя дівчина - монстр», а вже влітку глядачі зможуть побачити актрису в кримінальній стрічці «Вісім подруг Оушена».
7864
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Люцифер
Вікінги
Кохання Мер′єм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно